Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
«Ο Εύζωνας είναι σύμβολο και μέρος της εθνικής μας ταυτότητας»

«Ο Εύζωνας είναι σύμβολο και μέρος της εθνικής μας ταυτότητας»

«Η εμβέλεια της Προεδρικής Φρουράς υπερβαίνει τα όρια της πατρίδας μας, ο Εύζωνας είναι σύμβολο και μέρος της εθνικής μας ταυτότητας, το ζείτε και στα ταξίδια σας στο εξωτερικό», δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την επίσκεψή της στην Προεδρική Φρουρά για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ολόκληρη η δήλωση της ΠτΔ:

Χαίρομαι που βρίσκομαι μαζί σας και φέτος στην παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εμβέλεια της Προεδρικής Φρουράς υπερβαίνει τα όρια της πατρίδας μας, ο Εύζωνας είναι σύμβολο και μέρος της εθνικής μας ταυτότητας, το ζείτε και στα ταξίδια σας στο εξωτερικό.

Ο τρόπος που ασκείτε τα καθήκοντά σας και η αφοσίωσή σας στην παράδοση του θεσμού είναι συγκινητικός και αποδεικνύει πόση ακτινοβολία έχει και στα νεότερα παιδιά. Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα, να συνεχίσετε έτσι να υπηρετείτε την Προεδρική Φρουρά για όσο διάστημα θα είστε εδώ, μέχρι να σας διαδεχθούν οι επόμενοι.

Κάθε καλό για τη χρονιά που έρχεται, πάνω απ’ όλα υγεία, αντοχές και δύναμη. Ευχές για εσάς και τις οικογένειές σας.

Το πρωί, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε στη δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και στη συνέχεια δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ευχές από εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής και πνευματικής ηγεσίας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: