Ο Γεώργιος Γαλάτης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα!
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ο Γεώργιος Γαλάτης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα!

Ο Γεώργιος Γαλάτης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα!

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία»

Ο Γεώργιος Γαλάτης στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα!

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται ο πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λεχαινών κ. Γεώργιος Γαλάτης. Ο κ. Γαλάτης, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο του, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! 

Γ. Γαλάτης: «Με τις γνώσεις και τις δυνάμεις μου για το καλό όλων των Δημοτών μας»

Στην δήλωσή του ο π. Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Λεχαινών κ. Γεώργιος Γαλάτης αναφέρει τα εξής: «Με σεβασμό στους συνδημότες και οδηγό μου τη μεγάλη εμπειρία μου, ανακοινώνω την κάθοδο μου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Μετά από αναλυτική συζήτηση με το Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα αποφάσισα να συμβάλω με τις δυνάμεις μου στα Δημοτικά δρώμενα του τόπου μας και του Δήμου μας. Κάνω γνωστό ότι θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοτική Παράταξη “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ” και θα δώσω όλες μου τις γνώσεις και δυνάμεις για το καλό όλων των Δημοτών μας. Το πιστεύω μου και το όραμά μου είναι πως είμαστε όλοι ένας Δήμας, μια οικογένεια. Αυτό άλλωστε το απέδειξα με όλη μου την πορεία και δράση ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λεχαινών την προηγούμενη Δημοτική Περίοδο». 

Γ. Λέντζας: «Μεγάλη μας τιμή που προσχωρεί συνδυασμό μας»

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Γαλάτη στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Ο Γεώργιος Γαλάτης έχει αποδείξει με την πορεία του πως έχει όραμα προσφοράς προς τους συνδημότες του και είναι μεγάλη μας τιμή που προσχωρεί συνδυασμό μας. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΑΛΑΤΗ 

Γεννήθηκε και κατοικεί στα Λεχαινά. Έχει κάνει σπουδές στο χώρο της υγείας και στη Διοίκηση Νοσοκομείων. Εξειδικεύτηκε στην Ελλάδα και στην Γερμανία σε τομείς πωλήσεων, δημοσίων σχέσεων, marketing , επικοινωνίας και διοίκησης προσωπικού. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά. 

Είναι αυτοδημιούργητος και εργάστηκε για πολλά χρόνια ως Διευθυντής πωλήσεων και σε marketingμεγάλη Γερμανική φαρμακευτική εταιρεία με πλήρη επιτυχία. 

Έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και βραβεία στην Ελλάδα και διεθνώς. Με την σύζυγό τον Στέλλα έχουν δύο παιδιά: τη Βάσω, καθηγήτρια Αγγλικών και υποδιευθύντρια του Β’ Δημοτικού Σχολείου Λεχαινών “Πάρης Κατσούφης” και το Λυκούργο, ανώτερο Αξιωματικό τον Πολεμικού Ναυτικού καθώς και τέσσερα εγγόνια. 

Πέρα από την επιτυχημένη επαγγελματική τον καριέρα έχει αναπτύξει έντονη και πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση και έργο. 

Ενδεικτικά έχει διατελέσει: 

• Πρόεδρος της Δημοτική Κοινότητας Λεχαινών (2014-2019) 

• Πρόεδρος της Φιλαρμονικής Λεχαινών δύο θητείες, όπου μαζί με τα λοιπά μέλη τον Δ.Σ. συνέβαλε ώστε σήμερα να θεωρείται η Φιλαρμονική Λεχαινών μια από τις καλύτερες στην Ελλάδα

• Μέλος του ΔΣ. της Δημοτικής Επιχείρησης Κοτύχι ΑΕ. (2014-2019) 

Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λεχαινών απέδειξε τις ικανότητες του και την αγάπη τον για όλο το Δήμο μας. Η οικογενειακή, κοινωνική και επαγγελματική τον πορεία αποτελούν εγγύηση για τη μέγιστη προσφορά στους συνδημότες μας και σε όλο το Δήμο μας.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: