Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ο Κ. Μουσάς ο νέος πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας
Ο Κ. Μουσάς ο νέος πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Ο Κ. Μουσάς ο νέος πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας


Ο Κων/νος Μουσάς, είναι ο πρόεδρος του νέου Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, που προέκυψε μετά τις εκλογές της 8ης Μαΐου.

Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής: 

Πρόεδρος Μουσάς Κων/νος
Αντιπρόεδρος Γούβης Δημητρης
Γεν. Γραμματέας Ρουμελιώτης Σπύρος
Κοσμήτορας Μούσχος Θανάσης
Μέλος Τσεριώνης Γιώργος
Μέλος Μπιλίρης Παναγιώτης

Αναμένουμε ο  διορισμός του Ταμία από το Δασαρχείο Αμαλιάδας όπως προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου.

Ο κ. Μουσάς μετά την εκλογή του, δήλωσε:

«Να ευχαριστήσω εκ μέρους όλου του νέου Δ.Σ. τον κυνηγετικό κόσμο της περιοχής που έδωσε το παρόν στη συνέλευσή μας, αλλά και προσήλθε στη διαδικασία των εκλογών.

Οι κυνηγοί της περιοχής μας, πρέπει να είναι κοντά στο σύλλογό μας, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί σύλλογος δεν είναι μόνο το Διοικητικό Συμβούλιο, σύλλογος είναι όλα τα μέλη του συλλόγου, εμείς απλά σας εκπροσωπούμε και προσπαθούμε ποικιλοτρόπως να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα του νόμιμου κυνηγού αλλά και του κυνηγίου γενικότερα.

Ειδικά αυτή την περίοδο επιβάλλεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά να είμαστε κοντά στους συλλόγους μας και στις κυνηγετικές μας οργανώσεις γενικότερα, γιατί το κυνήγι βάλλεται.

 Βάλλεται από κάθε πλευρά, δυστυχώς έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα και οι μέρες που έρχονται, προβλέπονται δυσοίωνες. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε το απαράδεκτο νομοσχέδιο της στείρωσης των σκύλων μας, το οποίο ΔΕΝ αφορά μόνο τα κυνηγόσκυλα, αλλά όλους  τους σκύλους, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μειώσεις και περιορισμούς στην κυνηγετική δραστηριότητα, με πρώτη και κύρια για φέτος το κυνήγι του Τρυγονιού το οποίο αποτελεί ένα κατεξοχήν παραδοσιακό κυνήγι ειδικά για την περιοχή μας και που από την περσινή κιόλας σαιζόν έχει στοχοποιηθεί και ήδη ζήσαμε μια μείωση στο ημερήσιο όριο κάρπωσης και που φέτος κινδυνεύει εκ νέου.

Όλα αυτά όμως θα τα δούμε στην πορεία εκείνο που πρέπει επαναλαμβάνω είναι να μείνουμε συσπειρωμένοι».

– PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: