Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Ενημέρωση,Πύργος,Ήλιδα,Πηνεία,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ο κ. Βρούτσης εμπαίζει την κοινωνία με το ασφαλιστικό – News.gr
Ο κ. Βρούτσης εμπαίζει την κοινωνία με το ασφαλιστικό – News.gr

Ο κ. Βρούτσης εμπαίζει την κοινωνία με το ασφαλιστικό – News.grΗ τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδις του υπουργού Εργασίας

Για «εμπαιγμό» προς την κοινωνία κατηγορεί η τομεάρχης Εργαίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

«Με νεότερο επικοινωνιακό του χτύπημα ο κ. Βρούτσης χαρακτηρίζει έντονα κοινωνικό ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο, από το οποίο επιβαρύνονται οι 9 στους 10 επαγγελματίες και χάνουν οι 9 στους 10 συνταξιούχους», αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Προσθέτει, ότι ο υπουργός «έκανε ένα βήμα ακόμη στην επικοινωνιακή του τακτική, λανσάροντας ως νέες κοινωνικές ρυθμίσεις, αυτές που ο ίδιος κατήργησε και μετά την κατακραυγή επαναφέρει σε ισχύ».

Επ’ αυτού η κ. Αχτσιόγλου αναφέρεται στις μειωμένες εισφορές στις εργαζόμενες μητέρες «που κατήργησε και μετά την αποκάλυψη της απαράδεκτης ενέργειας και την κατακραυγή δηλώνει ότι θα επαναφέρει». Επίσης, αναφέρεται στο ευνοϊκό καθεστώς για ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας «που επίσης ο ίδιος κατήργησε στο προσχέδιο του ασφαλιστικού και μετά τις αντιδράσεις δηλώνει ότι αυτό διατηρείται».

«Αν η στάση αυτή δεν συνιστούσε εμπαιγμό για την κοινωνία, θα ήταν κωμική», σχολιάζει.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: