Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Ο λόγος που δεν μπορούσε να βγει από την Ελλάδα – News.gr
Ο λόγος που δεν μπορούσε να βγει από την Ελλάδα – News.gr

Ο λόγος που δεν μπορούσε να βγει από την Ελλάδα – News.grΗ ηθοποιός αποκαλύπτει γιατί τις είχε απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα

Στην αποκάλυψη ότι είχε μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, προχώρησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, σημειώνοντας ότι λόγω απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που της είχε επιβληθεί από το 2000 μέχρι το 2007 έχασε την ευκαιρία να κυνηγήσει μία καριέρα στο εξωτερικό.

«Προσπάθησα να φύγω κάποια στιγμή στο εξωτερικό, αλλά είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για κάποια χρόνια και δεν μπορούσα να φύγω. Είχα πάει σε μια συναυλία, όπου έγιναν επεισόδια και μέσα στον κόσμο που πιάσανε, πιάσανε και μένα. Είχαν κάψει και αυτοκίνητα, όπως και το δικό μου και θεώρησαν, ότι εγώ έκαψα μόνη μου το αυτοκίνητό μου. Μας έπιασαν την ώρα που τρέχαμε να σωθούμε, γιατί έπεφταν οι μολότοφ “βροχή” και ήταν επικίνδυνο για τη σωματική μας ακεραιότητα.

Μας πιάσανε κι ενώ εμένα με άφησαν να φύγω, ήταν οι φίλοι μου μαζί και το αμάξι μας που καιγόταν και δεν είχα τρόπο να φύγω. Το αυτοκίνητο δεν ήταν δικό μου, ήταν των φίλων μου. Κι έμεινα μαζί τους και αυτό ήταν το τέλος της καριέρας μου στο εξωτερικό. Αυτό το πράγμα κράτησε εφτά ολόκληρα χρόνια, να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, επειδή πήγαμε σε μια συναυλία. Έγιναν δικαστήρια, δεν ερχόντουσαν να καταθέσουν οι αστυνομικοί και γινόταν μία ιστορία πολύ άσχημη. Είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Κάθε πρώτη του μηνός πήγαινα στο τμήμα. Αυτό κράτησε από το 2000 έως το 2007», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Dot» .

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: