Ο Μικρός Νικόλας «από το νομό Ηλείας» κυκλοφορεί sequel του κομματιού «θα γ@μηθεί ο Δίας»
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ο Μικρός Νικόλας «από το νομό Ηλείας» κυκλοφορεί sequel του κομματιού «θα γ@μηθεί ο Δίας»
Ο Μικρός Νικόλας «από το νομό Ηλείας» κυκλοφορεί sequel του κομματιού «θα γ@μηθεί ο Δίας» - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Ο Μικρός Νικόλας «από το νομό Ηλείας» κυκλοφορεί sequel του κομματιού «θα γ@μηθεί ο Δίας»Τα τραγούδια του Μικρού Νικόλα σημάδεψαν την παιδική και εφηβική ηλικία χιλιάδων νέων στην Ελλάδα. Ήταν 2011. Τότε που μας απασχολούσαν, άλλα πολύ πιο απλά πράγματα…

Τότε που δεν υπήρχε πλατεία που να μην ακούς από μια γωνιά να παίζει σ’ ένα κινητό το «θα φρίξει το σκυλί και θα γ@μηθεί ο Δίας, είμαι ο Νικόλας απ’ τον Νομό Ηλείας».

Τα χρόνια πέρασαν, ο Μικρός Νικόλας χάθηκε και μεγάλωσε. Ωστόσο, η αγάπη του για τη ραπ δε σταμάτησε ούτε μία στιγμή.

Έτσι, λοιπόν ανακοίνωσε στα social media πως στις 2 Σεπτεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το sequel του «Θα γ@μηθεί ο Δίας». Και όλοι το περιμένουμε με ανυπομονησία.

Τι κάνει σήμερα ο «Μικρός Νικόλας»

H επιτυχία βρήκε κάπως απρόσμενα τον Μικρό Νικόλα από τη Ζαχάρω Ηλείας. Όπως εξήγησε μετά από χρόνια σε συνεντεύξεις του, ποτέ δεν περίμενε πως τα κομμάτια και τα video clips τα οποία τραβούσε παρέα με τους φίλους του, θα κατάφερναν να γίνουν viral σε όλη τη χώρα και σήμερα να έχουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Τα χρόνια πέρασαν και εκείνος άφησε τον νομό Ηλείας για να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Όλα αυτά τα χρόνια, όμως, συνέχισε να ασχολείται με τη ραπ, κυκλοφορώντας το Θα σε παρακαλάει και το Ζαχάρω – Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με τον ράπερ Ανταγωνιστή.

«Θα γ@μηθεί ο Δίας 2»

Πέρα από την ανακοίνωση της επίσημης κυκλοφορίας του «Θα γ@μηθεί ο Δίας 2», ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ένα μικρό teaser από το video clip του κομματιού.

Όπως μπορούμε να δούμε στα εντυπωσιακά πλάνα, ο Μικρός Νικόλας δεν έχει καμία σχέση με εκείνο το παιδί που οδηγούσε το μηχανάκι του στους δρόμους της Ζαχάρως.

Ραπάρει όρθιος, ενώ γύρω του βρίσκονται αρκετοί φίλοι, οι περισσότεροι από τους οποίους κάθονται πάνω στα καπό των αυτοκινήτων τους. Θυμίζει πολύ τα τραπ βίντεο που έχουν γίνει viral αυτή την εποχή.

Ο ρυθμός του κομματιού έχει επιρροές από τη new school ραπ μουσική που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη μερικά στοιχεία που θυμίζουν εκείνο το κομμάτι που έμελλε να τραγουδιέται μέχρι σήμερα.

Όλοι, λοιπόν, περιμένουμε πώς και πώς να δούμε και να ακούσουμε ολοκληρωμένη τη νέα του δουλειά.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: