Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
O Νικητής του Μαραθωνίου Αθηνών Χαράλαμπος Πιτσώλης στην ΕΡΤ Πύργου
O Νικητής του Μαραθωνίου Αθηνών Χαράλαμπος Πιτσώλης στην ΕΡΤ Πύργου

O Νικητής του Μαραθωνίου Αθηνών Χαράλαμπος Πιτσώλης στην ΕΡΤ Πύργου

Tο μεγάλο νικητή του 39ου Μαραθωνίου Αθηνών και Πρωταθλητή Ελλάδος Μαραθωνίου 42 χιλιομέτρων Χαράλαμπο Πιτσώλη είχε την χαρά να φιλοξενήσει η ΕΡΤ Πύργου 102.5FM με ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία από την Αθήνα στην εκπομπή, ’’Στο Επίκεντρο της Ενημέρωσης’’  με τους Θάνο Χουλιάρα και Δημήτρη Ζογκόκη.

Το πρόσωπο των ημερών, ο Χαράλαμπος Πιτσώλης, αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του στο Μαραθώνιο Αθηνών, στη τεράστια προσπάθεια που κατέλαβε ώστε να πετύχει το σκοπό του, καθώς, μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια κατακτά την 3η θέση του βάθρου. Ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί στη 1η θέση και να κατακτήσει και το χρυσό μετάλλιο.

Αναφέρθηκε επίσης, στη φιλία που τον συνδέει με αθλητές από την Ηλεία όπως ο Γιώργος Κωνσταντάρας από το Πύργο αλλά και ο Θάνος Χουλιάρας από τη Νέα Φιγαλεία, καθώς, οι δυο τελευταίοι είναι και οι ίδιοι βραβευμένοι αθλητές αποστάσεων και είναι αυτοί που βρέθηκαν δίπλα στο πρωταθλητή μόλις τερμάτισε τον αγώνα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Τέλος, μίλησε για την αγάπη του για την Ηλεία καθώς σχεδόν κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στο νομό και απολαμβάνει τις διακοπές του ενώ με μεγάλη χαρά και επαινετικά λόγια μίλησε και για το προπονητή του Γιώργο Ζώρζο. Πλέον περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού με την σύζυγό του Μαρία – Ελένη Κωνσταντάρα, η οποία και έλκει την καταγωγή της από την ευρύτερη περιοχή των Κρεστένων.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: