Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ο όμιλος Grimaldi βάζει δύο νέα πλοία στη γραμμή Πάτρα-Ιταλία – Εγγύηση απορρόφησης αυξήσεων | Ειδησεις και νέα
Ο όμιλος Grimaldi βάζει δύο νέα πλοία στη γραμμή Πάτρα-Ιταλία - Εγγύηση απορρόφησης αυξήσεων | Ειδησεις και νέα

Ο όμιλος Grimaldi βάζει δύο νέα πλοία στη γραμμή Πάτρα-Ιταλία – Εγγύηση απορρόφησης αυξήσεων | Ειδησεις και νέα


Ο ναυτιλιακός πράκτορας κ. Αντώνης Κουνάβης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Παρά το γεγονός ότι η ενεργειακή κρίση έχει εκτοξεύσει κατακόρυφα το κόστος των θαλάσσιων μεταφορών, ο Όμιλος Grimaldi, με αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει έμπρακτα τις μεταφορικές επιχειρήσεις, απορροφώντας στο σύνολο τους τις μεγάλες αυξήσεις και διατηρώντας τις τιμές στα επίπεδα του 2019.

Για να γίνει αντιληπτό το εύρος της απορρόφησης των μεγάλων ενεργειακών αυξήσεων, ενδεικτικά αναφέρεται ότι η τιμή του πετρελαίου, από 500 ευρώ τον τόνο, ανέβηκε στα 950 ευρώ.

Παράλληλα, σε μια επιπλέον κίνηση έμπρακτης στήριξης των μεταφορικών επιχειρήσεων, ο Όμιλος Grimaldi θα δρομολογήσει από την Πάτρα το προσεχές δεκαήμερο δύο νέα πλοία τύπου Ro – Ro, με προορισμούς τη Βενετία και το Μπάρι.

Με την πρόσθεση των συγκεκριμένων πλοίων, ο Όμιλος Grimaldi ενισχύει τα δρομολόγια του από και προς την Ιταλία, διευρύνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό και τις επιλογές των επαγγελματιών οδηγών».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: