Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ο Πάπας Φραγκίσκος διχάζει το διαδίκτυο: «Εγωιστές όσοι υιοθετούν σκυλιά και γάτες, αντί να κάνουν παιδιά!»
Ο Πάπας Φραγκίσκος διχάζει το διαδίκτυο: «Εγωιστές όσοι υιοθετούν σκυλιά και γάτες, αντί να κάνουν παιδιά!» - Fanpage

Ο Πάπας Φραγκίσκος διχάζει το διαδίκτυο: «Εγωιστές όσοι υιοθετούν σκυλιά και γάτες, αντί να κάνουν παιδιά!»


Έντονες αντιδράσεις έχουν προκληθεί μετά την τοποθέτηση του Πάπα Φραγκίσκου σχετικά με την υιοθεσία ζώων. Μια άποψη που έχει διχάσει το διαδίκτυο με τον κόσμο να σχολιάζει με πολύ αρνητικά σχόλια την άποψη του Πάπα Φραγκίσκου σχετικά με την θέληση του κόσμου να υιοθετεί σκύλους και γάτες αντί να κάνει παιδιά.

Η τοποθέτηση του Πάπα Φραγκίσκου

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Μερικές φορές τα κατοικίδια παίρνουν τη θέση των παιδιών. Σήμερα… βλέπουμε μια μορφή εγωισμού. Βλέπουμε ότι κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν παιδί. Μερικές φορές κάνουν ένα και σταματούν εκεί, αλλά έχουν σκύλους και γάτες που παίρνουν τη θέση των παιδιών. Αυτό μπορεί να κάνει κάποιους ανθρώπους να γελάσουν, αλλά είναι πραγματικότητα».

Επιπλέον, ο ίδιος σημείωσε ότι: «Ο πολιτισμός γερνάει χωρίς ανθρωπιά, γιατί χάνουμε τον πλούτο της πατρότητας και της μητρότητας και η χώρα μας υποφέρει».

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος είχε δηλώσει το 2014 στην εφημερίδα «Il Messaggero» ότι το να μην έχει κάποιος παιδί αλλά ένα κατοικίδιο, είναι: «άλλο ένα φαινόμενο πολιτισμικής υποβάθμισης».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: