Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ο Πατρινός Απόστολος Κόγκας Γενικός Σύμβουλος στην Ομοσπονδία ΠΟΕ-ΥΕΘΑ
Ο Πατρινός Απόστολος Κόγκας Γενικός Σύμβουλος στην Ομοσπονδία ΠΟΕ-ΥΕΘΑ

Ο Πατρινός Απόστολος Κόγκας Γενικός Σύμβουλος στην Ομοσπονδία ΠΟΕ-ΥΕΘΑ


Γενικός Σύμβουλος στην ομοσπονδία ΠΟΕ – ΥΕΘΑ, εξελέγη ο πρόεδρος του Συλλόγου υπαλλήλων ΥΕΘΑ /ΓΕΣ Αχαΐας, Απόστολος Κόγκας.

Οι εργασίες του 14ου Καταστατικού και Τακτικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων του Υπουργείου Άμυνας ΠΟΕ-ΥΕΘΑ, πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 31/10/2022 και 1-2/11/2022 στην Αθήνα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Στο Συνέδριο συμμετείχαν εκ μέρους του Πρωτοβάθμιου Συνδικαλιστικού Οργάνου μας (Σύλλογος Υπαλλήλων Υ.ΕΘ.Α./Γ.Ε.Σ. Ν. Αχαΐας) ως εκπρόσωποί μας ο Πρόεδρος Απόστολος Κόγκας και ο Ταμίας Βασίλης Ασημακόπουλος.

Οι εργασίες του Συνεδρίου έκλεισαν με την εκλογή των μελών του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ. Ο Πρόεδρός μας Απόστολος Κόγκας εκλέχτηκε για τριετή θητεία Γενικός Σύμβουλος της Ομοσπονδίας, ακολουθώντας την παράδοση και την παρακαταθήκη του προηγούμενου Προέδρου μας Τρύφωνα Κούκου, που διετέλεσε Γενικός Σύμβουλος για τέσσερις συνεχόμενες θητείες μέχρι τη συνταξιοδότησή του.

Με την εκλογή του αυτή, ο Πρόεδρός μας Απόστολος Κόγκας, έκανε εμφανή την
εκτίμηση που τρέφει το σώμα των εκλεκτόρων της Ομοσπονδίας προς το Σύλλογό μας και το πρόσωπό του, καθώς και την ικανοποίηση από τις απόψεις του, τη δράση του, την αγωνιστική του συνέπεια και τη διαρκή στήριξη της Ομοσπονδίας.

Με την ευκαιρία της εκλογής του, ο συνάδελφος Απόστολος Κόγκας θέλει και
δημόσια να ευχαριστήσει όλους τους συνέδρους, προσωπικά έναν προς έναν, αφ’ ενός για τη δύναμη που του έδωσαν με την ψήφο τους και αφ’ ετέρου που τον εμπιστεύτηκαν, παρέχοντάς του τη δυνατότητα να συμμετέχει στο ανώτερο συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων του Υπουργείου Άμυνας.

Επιπλέον, ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλει να απευθύνει ο συνάδελφος Απόστολος
Κόγκας σε όλους τους συνυποψηφίους του συνέδρους της Παράταξης, τους Προέδρους, τα στελέχη και τους συνεργάτες όλων των Πρωτοβάθμιων Σωματείων που στήριξαν το ψηφοδέλτιο και αγωνίστηκαν με ευγένεια και πάθος με όλες τις δυνάμεις τους, ώστε να υλοποιηθούν τα οράματα, οι στόχοι και οι προσδοκίες όλων μας και έδωσαν τη δυνατότητα στην Παράταξη να αναδειχθεί για άλλη μια φορά πρώτη δύναμη στην Ομοσπονδία.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει οπωσδήποτε να γίνει στον Πρόεδρο της Παράταξης και της
Ομοσπονδίας Θανάση Κονίδα για τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την πολύτιμη βοήθειά του, τόσο προς τον ίδιο, όσο και στο Πρωτοβάθμιο Σωματείο μας το οποίο ο Απόστολος Κόγκας εκπροσωπεί, καθώς και για το ότι επιδίωξε και κατάφερε να κρατήσει την Ομοσπονδία μακριά από σκοπιμότητες, συμφέροντα και μικροπολιτικές, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο και για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εργαζομένων του Υπουργείου Άμυνας, πάντα με ενωτικό, συνεργάσιμο και ομόθυμο πνεύμα απέναντι στα προβλήματα και τις προκλήσεις της εποχής.

Επιπλέον, ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελε να απευθύνει τόσο στα μέλη που
απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Πρωτοβάθμιου Σωματείου για τη συνεργασία τους και την στήριξή τους, όσο και στα απλά μέλη του Συλλόγου, τα οποία κατ’ επανάληψη τον τιμούν, εκλέγοντάς τον ως εκπρόσωπό τους. Αυτό που θέλει κυρίως να τονίσει είναι ότι πάντα θα βρίσκεται στο Γενικό Συμβούλιο για να τους εκπροσωπεί και θα έχει ως κύριο μέλημά του να μεταφέρει τα δικά τους προβλήματα, προβληματισμούς, προτάσεις, ιδέες για να δίνονται οι κατάλληλες λύσεις στα καθημερινά εργασιακά προβλήματα, που απασχολούν
τους εργαζόμενους.

Κλείνοντας, ο συνάδελφος Απόστολος Κόγκας δηλώνει ότι η εκλογή του με την ψήφο όλων είναι η υπογραφή από μέρους του ενός Συμβολαίου, που του μεταφέρει την μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τις δικές τους και των καιρών και του δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσει τις προσπάθειες, να δουλέψει με όλες τις δυνάμεις του για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους, να είναι πάντα δίπλα τους και να μην τους προδώσει ποτέ. Ελπίζει δε όλοι να σταθούν αρωγοί σ’ αυτήν την προσπάθειά του και με αυτόν τον τρόπο, γιατί ο κοινός αγώνας συνεχίζεται, περισσότερο δυναμικά, περισσότερο διεκδικητικά, ώστε να επιτευχθεί το δυνατόν καλύτερο για όλους. Εκτιμώντας ότι η προσωπική δικαίωση που δημιουργεί η εκλογή του, επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και την αναγνώριση των θέσεων και των προτάσεων που συνεχώς καταθέτει και
επιδιώκει να πραγματώσει, όπως και των αξιών που διαχρονικά υπερασπίζεται, ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την ψήφο τους, τόσο τον ίδιο, όσο και το ψηφοδέλτιο της Παράταξης».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: