Ο πραγματικός λόγος της σύγκρουσης
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ο πραγματικός λόγος της σύγκρουσης

Ο πραγματικός λόγος της σύγκρουσης

Αναντίρρητα η ανοίκεια λεκτική επίθεση του Δημάρχου Πύργου εναντίον του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν μια πρωτοφανής κατάσταση που σήκωσε πολλή σκόνη  που κάλυψε το πραγματικό υπόβαθρο της σύγκρουσης ,  υποστηρίζουν στελέχη της αντιπολίτευσης.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης δεν είναι , λένε, οι όποιες ενδοπαραταξιακές αντιπαλότητες που δείχνουν να διογκώνονται όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές .

Το υπόβαθρο αυτής της σύγκρουσης πρέπει να αναζητηθεί στο ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ της αντικατάστασης των λαμπτήρων του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού και με ποιόν τρόπο θα εκτελεστεί το έργο.

Θυμίζουν δε με νόημα ότι υπήρχε εισήγηση εκ μέρους των υπηρεσιών του Δήμου για το θέμα , που περιορίζει το κόστος του έργου στα 7εκατομμυρια ευρώ , ενώ η απόφαση  του δημάρχου ανεβάζει το κόστος στα 13 ή και στα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζουν επίσης ότι ο Δήμαρχος αρχικά ( μέχρι τον Μαιο του 22) είχε συνταχθεί με την άποψη των υπηρεσιακών παραγόντων , τους οποίους όμως μετέθεσε σε άλλες υπηρεσίες και στη συνέχεια άλλαξε σχέδιο.

Άρα λοιπόν λένε , ότι το ‘’ζουμί’’ δεν είναι αν ο Τάκης τσακώθηκε με τον Νώντα όπως παρουσιάστηκε…  Ο νοών νοείτω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: