Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
“Ο Θύμιος είχε επιλέξει να ζει στη σκιά…” Δείτε πως περιγράφει της ζωή του ο γαμπρός του στην ΕΡΤ (video)
"Ο Θύμιος είχε επιλέξει να ζει στη σκιά..." Δείτε πως περιγράφει της ζωή του ο γαμπρός του στην ΕΡΤ (video)

“Ο Θύμιος είχε επιλέξει να ζει στη σκιά…” Δείτε πως περιγράφει της ζωή του ο γαμπρός του στην ΕΡΤ (video)


Ο Θύμιος, 40 χρονών σήμερα, μέχρι το 2008 είχε μια φυσιολογική ζωή, όπως όλοι οι άνθρωποι. Τότε όμως και μέσα σε μία στιγμή όλα άλλαξαν λέει ο γαμπρός του, Στάθης Κωστάκος στην ΕΡΤ και στην εκπομπή ” Συνδέσεις”…  Έχασε ξαφνικά τη δουλειά του, έχασε τους φίλους του, το χαμόγελό του, έχασε όλα αυτά που για πολλούς θεωρούνται δεδομένα…

“Δεν έχουμε καμία πληροφορία… καμία απολύτως. Βγαίνουμε τα βράδια έξω να ψάξουμε από δω από κει… κοιτάμε τους κάδους, μήπως είναι κρυμμένος. “Όσο για το περιστατικό του παρελθόντος” είπε με σιγουριά, “ήταν απόπειρα αυτοκτονίας… Δεν μας είπε το γιατί ο Θύμιος… Πήγε να αυτοκτονήσει στην Τρίπολη. Δεν μας διευκρίνισε το γιατί ΠΟΤΕ”.

Δείτε τι είπε στις “Συνδέσεις” ο γαμπρός του Θύμιου στο βίντεο που ακολουθεί:

Καθώς, βρισκόταν στην Τρίπολη, όπου ζούσε και εργαζόταν, είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή που οδηγούσε, το οποίο εκτός από τα κατάγματα που του επέφερε, του στέρησε και το μισό του πρόσωπο, αφού καταστράφηκε όλη η άνω γνάθος του, με αποτέλεσμα έκτοτε να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει.

“Πριν από αυτό είχε παρέες, έβγαινε έξω, ήταν κοινωνικός δεν ήταν απόμακρος. Όταν έγινε το συμβάν έμεινε ΜΟΝΟΣ. Μετά το ατύχημα ήταν τρομακτικό…” περιγράφει ο κ Κωστάκος.

“Εμείς ήμασταν δίπλα του την στιγμή που τον έφεραν από την Τρίπολη… Κάθε στιγμή δίπλα του. Τη στιγμή όμως, που επέλεξε να μείνει μόνος του -συγχωρέστε με για την έκφραση- δεν μπορούσαμε να γίνουμε «στενός κορσές»”, λέει ο γαμπρός του Θύμιου.

“Όποιος δει ή αντιληφθεί κάτι ένα τηλέφωνο την αστυνομία, γιατί αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται πραγματικά ΒΟΗΘΕΙΑ και δεν το έχει καταλάβει…”.

Κάπως έτσι περιέγραψε την καθημερινότητα του 40χρονου αγνοούμενου ο γαμπρός του… μια καθημερινότητα, την οποία ο ίδιος ο Θύμιος τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να ζει στη σκιά, αναζητώντας εγκαταλελειμμένα σπίτια για να μείνει…

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: