Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ο Υπουργός Ι. Πλακιωτάκης στο RouteLab@Κατάκολο
Ο Υπουργός Ι. Πλακιωτάκης στο RouteLab@Κατάκολο - Ilia.news

Ο Υπουργός Ι. Πλακιωτάκης στο RouteLab@Κατάκολο


Η Μεγάλη Πρόκληση της Κρουαζιέρας …η απάντηση επί σκηνής Routelab!

                                                             #RouteLab @Κατάκολο

2 & 3Νοεμβρίου 2022

    «Τουρισμός Εμπειρίας-Ταξιδεύοντας Βιωματικά»

Στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Πύργου Ηλείας στις 2 και 3 ΝοεμβρίουτοRouteLabυποδέχεται ομιλητές και συμμετέχοντες που θα καταθέσουν τη δική τους γνώση κι εμπειρία με κοινό παρονομαστή το ταξιδεύειν βιωματικά.

Στο διήμερο δράσεων του #RouteLabπρωταγωνιστής ο Τουρισμός Εμπειρίας, ο Tουρισμός Κρουαζιέρας, οι αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες! Τalks, bestpractices, forum, workshops γευσιγνωσίας και οινογνωσίας με σύμμαχο τα ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής και της χώρας μας!

Στη Στάση Κατάκολο, επί σκηνής #RouteLab, την Πέμπτη3 Νοεμβρίου υποδεχόμαστε στις 6.00 το απόγευμα τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ Ιωάννη Πλακιωτάκη με στόχο να προσεγγίσει ρεαλιστικά τη «Μεγάλη Πρόκληση της Κρουαζιέρας» στη Δυτική Ελλάδα και να δώσει μαζί με τους συνομιλητές του στο Forumσυζήτησης τις απαντήσεις προοπτικής και εξέλιξης.

Tαξιδέψτε κι εσείς βιωματικά μέσω #RouteLab κλείνοντας το εισιτήριό σας δωρεάν!

Για το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε το επίσημο site της διοργάνωσης: www.routelab.gr .

 

*Το RouteLabπραγματοποιείταιμε τη συνδιοργάνωσητης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πύργου, του ΣΕΒ ΠΕ & ΔΕ, της ΠΕΔ ΔΕ και του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού ΙΟΝΙΑΝ TV.

 

 

Περισσότερεςπληροφορίες:

Fb: Routelab Event

Instagram: Route Lab

Linkedin :Route Lab

Twitter: RouteLab

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: