Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Όχι άλλη κοροϊδία – Όταν το iliakanea.gr μιλούσε για το Τμήμα Μουσειολογίας κάποιοι …αδιαφορούσαν. Τώρα;

Όχι άλλη κοροϊδία – Όταν το iliakanea.gr μιλούσε για το Τμήμα Μουσειολογίας κάποιοι …αδιαφορούσαν. Τώρα;

Κάποιοι θυμήθηκαν το Τμήμα Μουσειολογίας κάπως αργά. Το iliakanea.gr είχε γράψει εγκαίρως για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το Τμήμα Μουσειολογίας στον Πύργο, εξαιτίας της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης από εκείνους οι οποίοι είχαν θεσμικά την υποχρέωση να φροντίζουν για αυτό.

Γράφαμε τότε και προσπαθούσαμε να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον για την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του Τμήματος, η οποία μπορούσε να χαρακτηριστεί, επιεικώς ανεπαρκέστατη… Θα διαβάσετε στο τέλος την δημοσίευση που είχαμε κάνει πριν δύο μήνες και θα καταλάβετε.

Επίσης, είχαμε δημοσιεύσει την έκκληση του κ. Παναγιωτόπουλου ο οποίος κατεδείκνυε τη δεινή θέση του Τμήματος από πλευράς υλικοτεχνικής υποδομής. Και τι είχε γίνει τότε; Τίποτα. Σιωπή από τους θεσμικούς ταγούς…

Και όχι μόνο αυτό! Την ίδια στιγμή που δεν ενίσχυαν το ήδη υπάρχον Τμήμα Μουσειολογίας εκσφενδόνιζαν επικοινωνιακές κορώνες για την ίδρυση και νέου Τμήματος. ΤΕΦΑΑ αυτήν τη φορά. Μάλιστα! Εδώ δεν αποδείχθηκαν ικανοί να υποστηρίξουν την υλικοτεχνική υποδομή ενός Τμήματος Μουσειολογίας και θα έφτιαχναν ΤΕΦΑΑ;

Και να σήμερα που όχι μόνο ΤΕΦΑΑ δεν πρόκειται να δούμε αλλά και το Τμήμα Μουσειολογίας πρόκειται να …εξαφανιστεί. Θα πάμε σήμερα το βράδυ στη σύναξη των δημοτικών και άλλων αρχόντων του Πύργου και θα σας μεταφέρουμε τα όσα θα ειπωθούν. Για να είστε σωστά ενημερωμένοι και για να μην νομίζουν μερικοί ότι διαθέτουμε μνήμη …χρυσόψαρου.

Διαβάστε τι γράφαμε τότε που κάποιοι “ποιούσαν την νήσσαν”…

Διαβάστε και τι έλεγε επίσης ο κ. Παναγιωτόπουλος

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: