Οδική «ανάσα» στην ορεινή ζώνη του πρ. Δήμου Αλιφείρας
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Οδική «ανάσα» στην ορεινή ζώνη του πρ. Δήμου Αλιφείρας

Οδική «ανάσα» στην ορεινή ζώνη του πρ. Δήμου Αλιφείρας

Υπεγράφη η σύμβαση  για το σημαντικό έργο οδοποιίας στις Τ.Κ. Βρεστού, Λιβαδακίου και Αλιφείρας

Σάκης Μπαλιούκος: ««Με το έργο αυτό συνδέονται όλες οι κοινότητες του Δήμου μας με ασφαλές οδικό δίκτυο»

Έργο «πνοής» για την ορεινή περιοχή του πρ. Δήμου Αλιφείρας, εκτελείται μετά την υπογραφή της σύμβασης  μεταξύ του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκου και του αναδόχου κ. Αθαν. Γκουλιούμη.

Πρόκειται για το έργο οδοποιίας στις Τ.Κ. Βρεστού, Λιβαδακίου και Αλιφείρας, προϋπολογισμού 712.000 ευρώ, το οποίο εκτελείται από τη ΣΑΕΠ 401 και   είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ορεινή ζώνη του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, διότι  περιλαμβάνει  και  τη σύνδεση του οικισμού Λογγού με την Τ.Κ. Βρεστού. Συγχρόνως   με την κατασκευή του  έργου θα επιλυθούν χρόνια προβλήματα οδοποιίας και στις τρεις τοπικές κοινότητες, που δυσχέραιναν  τις  μετακινήσεις των κατοίκων από και προς την περιοχή.

«Με το έργο αυτό συνδέονται όλες οι κοινότητες του Δήμου μας με ασφαλές οδικό δίκτυο. Η υλοποίησή του θα σημάνει ταυτόχρονα   και την σημαντική  εξυπηρέτηση των κατοίκων και των ετεροδημοτών,  που  για πολλά χρόνια   προέβαλλαν σαν αίτημα  τη βελτίωση της οδικής πρόσβασης  στην  περιοχή» δήλωσε  ο κ. Μπαλιούκος.

Το έργο αφορά τσιμεντοστρώσεις, μικρά τεχνικά, τοίχους αντιστήριξης και ασφαλτικά  στις κοινότητες Βρεστού, Αλιφείρας και Λιβαδακίου, καθώς και τσιμεντόστρωση  2.300  μέτρων του δρόμου από Βρεστό προς Λογγό.

Υπογραμμίζεται  ότι το τμήμα της οδού  Λογγό-Βρεστό είναι επαρχιακό οδικό δίκτυο και συνδέει το Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων με το Δήμο Ζαχάρως.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: