Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Οι αμιγώς ηλεκτρικοί φορτωτές E-worker 25.5-60 και 25.5-90 της Merlo τον Ιούλιο στην ευρωπαϊκή αγορά
Οι αμιγώς ηλεκτρικοί φορτωτές E-worker 25.5-60  και 25.5-90 της Merlo τον Ιούλιο στην ευρωπαϊκή αγορά

Οι αμιγώς ηλεκτρικοί φορτωτές E-worker 25.5-60 και 25.5-90 της Merlo τον Ιούλιο στην ευρωπαϊκή αγορά


Τα μηχανήματα Merlo E-worker 25.5-60 και 25.5-90 έρχονται τον Ιούλιο στην ευρωπαϊκή αγορά, μετά το λανσάρισμά τους στην έκθεση Agritechnica του 2019. Με χρόνο φόρτισης σχεδόν τρεις ώρες, η αυτονομία των δύο μηχανημάτων ανέρχεται στις 8 ώρες, λέει η κατασκευάστρια.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το νέο e-Worker έχει ικανότητα ανύψωσης 2.500 κιλών, ύψος ανύψωσης 4,8 μέτρα και απόδοση 60 ή 90 ίππους ίππους. Κατάλληλα για εφαρμογές εντός και εκτός δρόμου, τα e-Worker έχουν «ξεχωριστό πλεονέκτημα όταν εργάζονται σε κλειστά περιβάλλοντα», λέει η Merlo, εννοώντας φυσικά τις αποθήκες σιτηρών, τους στάβλους και τα υπόγεια, περιβάλλοντα όπου υπάρχει -ή πρέπει να υπάρχει- χαμηλός θόρυβος και μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Αξιοσημείωτη είναι η ευελιξία σε στενούς χώρους που προσφέρει το μοντέλο αλλά φυσικά και η αθόρυβη λειτουργία του, με την μπαταρία να τροφοδοτεί το υδραυλικό σύστημα για τις κινήσεις του βραχίονα, ενώ οι κινητήρες αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πίσω τροχοί του μεγάλου μοντέλου περιστρέφονται σχεδόν σε ορθή γωνία, με την τετραδιεύθυνση να διαμορφώνει φυσικά και μια πολύ μικρή ακτίνα στροφής. Ενδιαφέρουσα είναι και η καμπίνα, αφού η Merlo λέει ότι έχει αρκετό πλάτος για να κάνει τον χειριστή να νοιώσει άνετα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το e-Worker έχει τιμηθεί με διάφορα βραβεία αλλά το τελευταίο έρχεται από την EIMA 2020/21. Από το Παρίσι, τέλος, η Merlo έφυγε με το βραβείο Grand Prix Matériel.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: