Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Οι λάθος κινήσεις που κάνουν το wi fi στο σπίτι να κολλάει – News.gr
Οι λάθος κινήσεις που κάνουν το wi fi στο σπίτι να κολλάει – News.gr

Οι λάθος κινήσεις που κάνουν το wi fi στο σπίτι να κολλάει – News.grΟι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε

Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα όταν είσαι στο σπίτι και σερφάρεις στο ίντερνετ είναι να κόβεται συνεχώς η σύνδεση. Και έχει συμβεί σε όλους μας να μας κολλάει το Wi Fi την πιο ακατάλληλη στιγμή και συνήθως όταν είμαστε πολλά άτομα συνδεδεμένα.

Πολλές φορές, αυτό το κακό σήμα μπορεί να οφείλεται σε λάθη μας. Το πρώτο και βασικό που πρέπει να προσέχουμε είναι να μην κρύβουμε το ρούτερ πίσω από έπιπλα ή χαμηλά πίσω από τον καναπέ. 

Βάλτε το ρούτερ σας σε ένα πάγκο. Τα ρούτερ δεν πρέπει να είναι κοντά σε άλλες ηλεκτρονικές συσκευές με αποτέλεσμα να χαλάσει το σήμα του Wifi σας.  Επιπλέον πολλά μόντεμ έχουν συνήθως πάνω τους κεραίες που εκπέμπουν το σήμα του WiFi. Αυτές είναι οι κεραίες είναι καλό να δείχνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, μια κάθετα και μια οριζόντια, έτσι ώστε το σήμα να πηγαίνει παντού.

Τέλος υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε για να σας πουν την ισχύ του σήματος, οπότε μπορείτε να δείτε σε ποιο σημείο του διαμερίσματος έχετε το καλύτερο σήμα και αν οι προσπάθειές σας το κάνουν καλύτερο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: