Οι νέοι διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας στην Ηλεία
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Οι νέοι διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας στην Ηλεία
Οι νέοι διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας στην Ηλεία - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Οι νέοι διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας στην ΗλείαΑνακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα ονόματα των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης, Α/θμιας και Β/θμιας για την Ηλεία καθώς και για όλη τη χώρα.

Ειδικότερα  από τις 21 Ιουλίου θα αναλάβει καθήκοντα Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης ο κ Ανδρέας Ζέρβας προερχόμενος από την αντίστοιχη θέση στο Νομό Αχαΐας.

Ο κ Ζερβας είχε θητεύσει εκτός όλων των άλλων  Διευθυντής στο ΣΔΕ στην Πάτρα,  καθηγητής επιστημονικού και περιβαλλοντικού γραμματισμού  στο συγκεκριμμένο σχολείο. Επίσης καθηγητής φυσικής στα Τμήματα Μηχανολογίας και Ηλεκτρολογίας στο ΑΤΕΙ Πάτρας ενώ είναι υποψήφιος διδάκτωρο στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Διευθυντής αναλαμβάνει ο κ Ανδρέας Καρατζάς που έχει θητεύσει ως Διευθυντής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λεχαινών.

Ηλείοι σε Ζάκυνθο και Αχαΐα

Δύο εξ Ηλείας τοποθετήθηκαν σε Ζάκυνθο και Αχαΐα Διευθυντές Πρωτοβάθμιας Εκπαδεύσης.

Ειδικότερα στο νομό Αχαΐας ο κ Νίκος Κλάδης ο μέχρι πρότινος Διευθυντής στην Α/Θμια Ηλείας και στην Ζάκυνθο ο κ Αθανάσιος Κατσίμπελης.

«Το να είσαι ο νεότερος Διευθυντής Εκπαίδευσης με αριθμό μητρώου που αρχίζει από 6 αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη.

Με την ευχή του Αγίου εύχομαι να ανταποκριθώ», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο κ Κατσίμπελης λίγο μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησης του ως Διευθυντής Πρωτοβάθμιας στην Ζάκυνθο.

Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2026. Για όσο διάστημα ασκούν τα καθήκοντά τους, λαμβάνουν το σύνολο των επιδομάτων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Οι τοποθετούμενοι Διευθυντές Εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία έως και την Πέμπτη 21 Ιουλίου, ενώ  θεωρείται ότι έχουν αυτοδικαίως παραιτηθεί από κάθε θέση στελέχους της εκπαίδευσης που κατέχουν.

PatrisNews – Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: