Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Οι ομάδες ζητούν τη πλήρη κάλυψη ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων

Οι ομάδες ζητούν τη πλήρη κάλυψη ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίωνΤηλεδιάσκεψη είχαμε πριν από λίγο των ομάδων του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής όπου συζητήθηκε το μεγάλο θέμα που έχει να κάνει με το τεράστιο κόστος μετακίνησης προς τα πέντε μακρινά ταξίδια στα νησιά του Αιγαίου και τις Κυκλάδες.

Δύο ταξίδια στη Ρόδο και από ένα σε Μυτιλήνη, Μύκονο, Κω.

Στη συζήτηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, ο υπεύθυνος του πρωταθλήματος και πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Α Άγγελος Δανιήλ καθώς και ο εκτελεστικός διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Οι ομάδες ζήτησαν να τους καταβληθούν άμεσα τα έξοδα των μετακινήσεων και να πάρουν μια ξεκάθαρη και γρήγορη απάντηση από την ΕΠΟ και όχι σε βάθος χρόνου.

Η ΕΠΟ ζήτησε από τις ομάδες να στείλουν υπόμνημα με τα αιτήματα τους για να δει τι μπορεί να γίνει στο θέμα της οικονομικής ενίσχυσης για τις μετακινήσεις.

Πάντως, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 13 Νοεμβρίου και πιθανότατα τη Δευτέρα θα γίνει και η κλήρωση αφού πλέον δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια μιας και ήδη έχει καθυστερήσει σχεδόν ένα μήνα η έναρξη της Γ’ Εθνικής.


Περισσότερα:


Προβολές: 0

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: