Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Όλα έτοιμα για την πρώτη μεγάλη έκθεση του Real Estate στην Ελλάδα!

Όλα έτοιμα για την πρώτη μεγάλη έκθεση του Real Estate στην Ελλάδα!

Όλα έτοιμα για την πρώτη μεγάλη έκθεση του Real Estate στην Ελλάδα!
Η Athens Real Estate EXPO 2019 υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη με εκθέτες που μπορούν να προσφέρουν λύσεις σε οποιαδήποτε ανάγκη του!
Ο κατάλογος εκθετών περιλαμβάνει μεσίτες που θα σας συμβουλέψουν για τη βέλτιστη διαχείριση του ακινήτου σας και θα σας βοηθήσουν στην προσπάθεια ανεύρεσης κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου, ενώ ταυτόχρονα εκπρόσωποι του τραπεζικού κλάδου θα σας ενημερώσουν για τους τρέχοντες όρους των στεγαστικών ή επαγγελματικών δανείων, για νέα επενδυτικά προγράμματα και δυνατότητες αποπληρωμής.
Ακόμα προσφέρεται η δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με αρχιτεκτονικά γραφεία και εταιρείες λιανικής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών που θα παρουσιάσουν έξυπνες λύσεις για κάθε ανάγκη του χώρου σας!
Δείτε τη λίστα εκθετών εδώ!
Μάλιστα, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί εσπερίδα με θέμα “Το σήμερα και το αύριο της αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα”.
Μέσα από την εσπερίδα διάρκειας 4 ωρών, οι επισκέπτες της AREXPO θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν τις ραγδαίες εξελίξεις στον κλάδο του Real Estate.
Το φαινόμενο της Golden Visa, το μέλλον των τουριστικών ακινήτων, αλλαγές στις φοροτεχνικές διαδικασίες, το digital transformation του Real Estate, τα τελευταία πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά και data από την αγορά, προγράμματα πράσινης ανάπτυξης είναι μόνο ορισμένα από τα θέματα που θα αναπτυχθούν.
Δείτε τους ομιλητές εδώ!
H HELEXPO Μaroussi θα φιλοξενήσει την έκθεση από 7 έως 9 Ιουνίουμε ωράριο Παρασκευή – Σάββατο 10:00 – 21:00 και Κυριακή 10:00 – 20:00.
Μπορείτε να κερδίσετε χρόνο κατά την είσοδό σας την ημέρα της έκθεσης, εξασφαλίζοντας το e ticket σας τώρα!
Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: