Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ολυμπιάδα-Αστέρας 0-2: Έλυσε τον γόρδιο δεσμό, σκαρφάλωσε δεύτερος
Ολυμπιάδα-Αστέρας 0-2: Έλυσε τον γόρδιο δεσμό, σκαρφάλωσε δεύτερος - Ilia.news

Ολυμπιάδα-Αστέρας 0-2: Έλυσε τον γόρδιο δεσμό, σκαρφάλωσε δεύτερος


Πολλές χαμένες ευκαιρίες, ασφυκτική πίεση για ογδόντα λεπτά, ήταν η εικόνα του παιχνιδιού στο Γούμερο, με τον Αστέρα, τον οποίο ακολούθησαν και περίπου ογδόντα φίλαθλοι από την Αμαλιάδα, να κατορθώνει τελικά να ξεπερνά το εμπόδιο της Ολυμπιάδας και να σκαρφαλώνει μόνος δεύτερος πλέον, σε απόσταση «βολής» από τον πρωτοπόρο Παμβουπρασιακό.

Ο Αστέρας, άσκησε μεγάλη πίεση, όμως βρήκε μια Ολυμπιάδα η οποία αγωνίστηκε σθεναρά, αν και με τρεις απουσίες, αν και τραυματίστηκε ο τερματοφύλακάς της. Τελικά, έμεινε με δέκα παίκτες στο 70΄, λόγω αποβολής του Λευτέρη Κωνσταντόπουλου, για κλωτσιά εκτός φάσης στον πεσμένο στο έδαφος Σκοζάι. Για να έρθει τέσσερα λεπτά αργότερα, έπειτα από μια στατική φάση ο Κολτσίδας, να ανοίξει τον δρόμο της νίκης για τους Βυσσινί. Τη νίκη του Αστέρα σφράγισε ο Μπατζακόπουλος στο 81΄.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Κολοβάδης, Δρακόπουλος (85΄Παυλόπουλος), Σοφ. Μπίρμπας, Στ. Μπίρμπας, Κωνσταντόπουλος, Θ. Καλαντζής, Γεωργόπουλος (80΄Πανανδρέου), Μπαντουδάκης, Ν. Ροδόπουλος, Δασκόπουλος (69΄Κακαλής).

Αστέρας: Αντωνόπουλος, Βασιλικόπουλος, Χατζηγιάννης, Καμαρινός, Κυριαζής, Μπουρούκης, Τζανέτος, Μαργαρώνης (46΄Ρούνης), Σκοζάι, Κολτσίδας, Μπατζακόπουλος.

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: