Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ολυμπιάδα-Δάφνη 2-2: Τα… σπουδαία στην επανάληψη!
Ολυμπιάδα-Δάφνη 2-2: Τα… σπουδαία στην επανάληψη! - Ilia.news

Ολυμπιάδα-Δάφνη 2-2: Τα… σπουδαία στην επανάληψη!


Ματς με μεγάλο σασπένς, όλο στην επανάληψη, όπου σημειώθηκαν και τα τέσσερα τέρματα, αλλά και έντονες διαμαρτυρίες από τη Δάφνη για το πέναλτι με το οποίο δέχθηκε την ισοφάριση, είχαμε στο Γούμερο, στο μεγάλο παιχνίδι της ουράς.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς τέρματα, όλα έμελλε να συμβούν στην επανάληψη. Στο ημίχρονο, αντικαταστάθηκε ο Σοφοκλής Μπίρμπας, ο οποίος αισθάνθηκε ναυτία για την Ολυμπιάδα.  Η Ολυμπιάδα προηγήθηκε στο 55΄με τον Νίκο Ροδόπουλο. Στο 65΄η Δάφνη ισοφάρισε με πέναλτι του Πετρόπουλου, ο οποίος και το κέρδισε. Στο 75΄μάλιστα η ομάδα της Ανδραβίδας πέτυχε και δεύτερο τέρμα, φτάνοντας κοντά στη νίκη με τον Κώστα Θεοφιλόπουλο, ο οποίος σκόραρε στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα. Στο 78΄ο Νίκος Ροδόπουλος έστρωσε στον Γιώργο Ροδόπουλο, ο οποίος δεν τα κατάφερε από ιδανική θέση. Στο 83΄από κοντά δεν τα κατάφερε ο Δημήτρης Μπίρμπας.

Τελικά, η Ολυμπιάδα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 97΄με πέναλτι, για το οποίο η Δάφνη διαμαρτύρεται έντονα, θεωρώντας ότι η μπάλα κόντραρε ανάμεσα στο τείχος και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιώργος Ροδόπουλος.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Σοφ. Μπίρμπας (46΄α.α. Βουρλούμης), Κολοβάδης, Στ. Μπίρμπας, Κ. Παπανδρέου (70΄λ.τ. Γεωργόπουλος), Καλαντζής, Δ. Μπίρμπας (80΄Κακαλής), Μπαντουδάκης, Ν. Ροδόπουλος, Γεωργίου, Δασκόπουλος (78΄ Γ. Ροδόπουλος)

Δάφνη: Ματλής, Γερασιμόπουλος (70΄Κ. Θεοφιλόπουλος), Χαντζής (60΄ Βασιλείου), Κωστόπουλος, Ν. Θεοφιλόπουλος, Κρίκος, Παναγιωτόπουλος, Ζωγόπουλος (60΄, Πετρόπουλος), Κόσκορης, Βαρβαρέσος (60΄ Σπυρόπουλος), Κακολύρης (85΄Παπαδόπουλος).

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: