Νέα της Ηλείας,Ειδήσεις Ενημέρωση,Πύργος,Αμαλιάδα,Ζαχάρω,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική One Breath Around The World – Ο γύρος του κόσμου με μία ανάσα – video

One Breath Around The World – Ο γύρος του κόσμου με μία ανάσα – video

Ο γύρος του κόσμου με μία ανάσα.
Ένα ζευγάρι ελεύθερων δυτών από τη Γαλλία δημιούργησε μια εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους, με θέμα τη ζωή κάτω από το νερό.
Ο Guillaume Nery, πρωταθλητής στην ελεύθερη κατάδυση, με τη βοήθεια της συζύγου του Julie Gautier, βιντεοσκόπησαν μαγικές εικόνες κάνοντας υποθαλάσσια ταξίδια και μας τα παρουσιάζουν στη νέα τους ταινία με τίτλο «One Breath Around the World».

O Nery καταδύεται χωρίς φιάλη οξυγόνου στα βάθη των ωκεανών αποκαλύπτοντας υποθαλάσσιες οροσειρές και φαράγγια και κοιλάδες. Εκπληκτικό το μοντάζ, που δίνει την εντύπωση ότι γυρίζει όλες τις θάλασσες του κόσμου με μια ανάσα, αν και η κορυφαία στιγμή είναι, αναμφίβολα, ο «χορός» του δύτη με τις φάλαινες.

Η ταινία είναι γυρισμένη στη Γαλλία, στη Φινλανδία, το Μεξικό, την Ιαπωνία και τις Φιλιππίνες, στη βυθισμένη πόλη της Yonaguni στην Ιαπωνία. Αυτή η μικρή «οδύσσεια» του νερού τελειώνει σε μια παραλία στη Νίκαια γεμάτη με κόσμο, σαν μια επιστροφή στην «κανονική ζωή».

Η μουσική του Guillaume Ferran πλαισιώνει ονειρεμένα τις εικόνες και μαζί μάς ταξιδεύουν σε σχεδόν απόκοσμα τοπία μέσα σε 12′.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: