Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Οργή της Κατερίνας Καινούργιου για Μουτσινά: «Τρομερή κακία και τοξικότητα»
Οργή της Κατερίνας Καινούργιου για Μουτσινά: «Τρομερή κακία και τοξικότητα»

Οργή της Κατερίνας Καινούργιου για Μουτσινά: «Τρομερή κακία και τοξικότητα»

Για το ζήτημα της λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων κατά τη διάρκεια του τριήμερου εθνικού πένθους

Τα «βέλη» της κατά του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» έριξε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, μετά την προβολή και τον σχολιασμό από τον ηθοποιό ενός αποσπάσματος από την πρωινή της εκπομπή, θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που μεταδόθηκαν οι δηλώσεις της.

«Τρομερή κακία και τοξικότητα από το #kalomesimeraki, κακό μοντάζ αυτών που είπα… και λυπάμαι για ανθρώπους που γνωρίζω χρόνια! Ποτέ δεν είπα εγώ πως θα διαχειριστεί ο καθένας τον πόνο του! Ούτε το έκανα προσωπικό… σε αντίθεση εσείς εκεί το κάνετε αυτό κάθε μέρα!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter η Κατερίνα Καινούργιου.

Τρομερή κακια και τοξικότητα από το #kalomesimeraki ,κακο μοντάζ αυτών που είπα …κ λυπάμαι για ανθρωπους που γνωρίζω χρονια !ποτε δεν είπα εγώ πως θα διαχειριστεί ο καθένας τον πόνο του !!ουτε το έκανα προσωπικό …σε αντίθεση εσείς εκεί το κάνετε αυτό κάθε μέρα !!

— Katerina Kenourgiou (@katrinken) March 7, 2023

Αφορμή για το ξέσπασμα της παρουσιάστριας στάθηκε η προβολή ενός βίντεο από την πρωινή συνομιλία που είχε η ίδια με τον Γιώργο Τσαλίκη, όπου συζητήθηκε το ζήτημα της λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων κατά τη διάρκεια του τριήμερου εθνικού πένθους για τα θύματα στα Τέμπη.

«Θα σεβαστώ τον πόνο όσων πραγματικά υποφέρουν και θα το σταματήσω εδώ! Όταν υπάρχει τέτοιος πόνος, δεν υπάρχει χώρος για ειρωνείες… θλίβομαι και σιωπώ!», έγραψε λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: