ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΛΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΗΛΙΔΑ - ΝΕΑ ΜΕΡΑ" Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΛΑΒΑΖΟΥ
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΛΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΛΑΒΑΖΟΥ

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΗΛΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΛΑΒΑΖΟΥ

“Αλλαγή φρουράς” για τη δημοτική παράταξή “Ήλιδα – Νέα Μέρα”, με τον δημοτικό σύμβουλο Διονύση Τσαούση να παραιτείται για προσωπικούς λόγους και να αναλαμβάνει νέα δημοτική σύμβουλος της παράταξης, η Κωνσταντίνα Ανδρικοπούλου – Λαβαζού.
Η νέα δημοτική σύμβουλος ορκίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και θα συμμετέχει κανονικά στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας. 
Η Κωνσταντίνα Ανδρικοπούλου – Λαβαζού γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Δουνέικα Αμαλιάδας. 
Προέρχεται από από μια βαθιά δημοκρατική οικογένεια, με ενεργή ενασχόληση εδώ και δεκαετίες στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού ο αείμνηστος πατέρας της Αποστόλης Ανδρικόπουλος ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος της κοινότητας Δουνεΐκων. 
Έως το 2016 ήταν τραπεζική υπάλληλος – διευθύντρια στο υποκατάστημα της Τράπεζας Αττικής στον Πύργο. Είναι παντρεμένη με τον γνωστό Ηλείο επιχειρηματία Σπύρο Λαβαζό και έχει δύο γιούς, τον Νίκο και τον Αποστόλη.
Η παράταξη “Ήλιδα – Νέα Μέρα” και προσωπικά ο επικεφαλής Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ευχαριστούν τον Διονύση Τσαούση για την έως σήμερα αγαστή τους συνεργασία, που είχε μόνο θετικό πρόσημο. Αμέσως μετά την ορκωμοσία ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα,  στην κυρία Ανδρικοπούλου – Λαβαζού.
Όπως ανέφερε ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Η Κωνσταντίνα Ανδρικοπούλου – Λαβαζού έχει βαθιές ρίζες στο πεδίο των δημοκρατικών αγώνων από την οικογένειά της και τον αείμνηστο πατέρα της Αποστόλη Ανδρικόπουλο, ιστορικό πρόεδρο των Δουνεΐκων. 
Τη δίδαξε να αγαπάει τους ανθρώπους κι αυτό το απέδειξε σε όλη της τη σταδιοδρομία ως τραπεζική υπάλληλος και διευθύντρια της Τράπεζας Αττικής, αλλά και ως ενεργή πολίτης. 

Της εύχομαι κάθε επιτυχία και καλή σταδιοδρομία εντός του Δημοτικού Συμβουλίου».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: