Ως ελάχιστη αναγνώριση του σπουδαίου ρόλου του Ιδρύματος '΄Ν.Βασιλειάς''
Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
    Ως ελάχιστη αναγνώριση του σπουδαίου ρόλου του Ιδρύματος ‘΄Ν.Βασιλειάς”

    Ως ελάχιστη αναγνώριση του σπουδαίου ρόλου του Ιδρύματος ‘΄Ν.Βασιλειάς”

Με αφορμή,την περίοδο των Αγίων Ημερών και της έλευσης του νέου χρόνου, αντιπροσωπεία από  μέλη του Δ.Σ, της Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ν.Ηλείας, επισκέφτηκαν ,το Άσυλο Ανιάτων” Ν.Βασιλειάς”,που παρέδωσαν ποικιλία τροφίμων μακράς διάρκειας για τις ανάγκες του Ασύλου   στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο του Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας,αναγνωρίζοντας παράλληλα το Ανθρωπιστικό και Θεάρεστο αυτό έργο.


          Ο Πρόεδρος της Πολιτιστικού Συλλόγου  Ηλείας, κ. Κώστας  Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ των άλλων είπε:”Μία πολύχρονη παράδοση συνεχίστηκε κι φέτος, αυτές τις Άγιες Ημέρες -συνεπείς στο ραντεβού μας- για βοήθεια στον πάσχοντα συμπολίτη μας,είμαστε στο Ευαγές αυτό Ίδρυμα, τιμώντας τους απόμαχους της ζωής,αλλά και σημαντικότατο έργο της Μητρόπολης μας. Έχουμε καθιερώσει κάθε χρόνο και ερχόμαστε,να δείξουμε την αγάπη μας και την φιλευσπλαχνία μας στους ανθρώπους αυτούς που φιλοξενούνται στο Ασυλο. Ευχόμαστε να είναι όλοι γεροί και να τους έχει ο Θεός καλά όπως και όλο τον κόσμο και την πατρίδα μας. Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος,όπως ασφαλώς γνωρίζετε,πέραν του σημαντικού πολιτιστικού έργου ,πραγματοποιεί μια πληθώρα δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας.”
        H κα Αιμιλία Μπουγά,Έφορος Πολιτιστικών ,τόνισε την μεγάλη συμβολή του συλλόγου,  διαχρονικά στο Κοινωνικά δρώμενα και το πολλαπλό  έργο,που βρίσκει πρακτική εφαρμογή και μέσα από τέτοιες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες..
       Ομοίως και ο Ταμίας κ.Σάκης Πυριόχος ,εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια για τους συντελεστές του Ευαγούς Ιδρύματος της Μητρόπολης Ηλείας,στη διεύθυνση καθώς και  για το πρόθυμο και ακούραστο προσωπικό.Αυτές οι Ημέρες που ευαισθητοποιουν και θέλουν να γίνονται πράξη οι επιταγές του Χριστιανισμού και του Ανθρωπισμού, Ημέρες που βρίσκουν στην πρώτη γραμμή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τραπεζικών Ηλείας..  
        Τέλος εκφράστηκαν οι θερμές ευχές του Συλλόγου για τη Νέα Χρονιά..

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: