Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Ουκρανία: Στο «σκοτάδι» αρκετές περιοχές – Εκτός λειτουργίας το 40% της ηλεκτροπαραγωγής
Ουκρανία: Στο «σκοτάδι» αρκετές περιοχές – Εκτός λειτουργίας το 40% της ηλεκτροπαραγωγής

Ουκρανία: Στο «σκοτάδι» αρκετές περιοχές – Εκτός λειτουργίας το 40% της ηλεκτροπαραγωγήςΓια να αντιμετωπίσουν την κατάσταση οι Αρχές του Κιέβου θέτουν εκτάκτως σε εφαρμογή την τηλεθέρμανση

Ολόκληρες περιοχές της Ουκρανίας βρίσκονται πλέον στο σκοτάδι, εν΄ψ χωρίς νερό είναι δεκάδες περιοχές.

Ένας εκ των πυραύλων έπληξε έναν ακόμα σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, αποδεικνύοντας ότι το σχέδιο των Ρώσων για να πλήξουν το σθένος των Ουκρανών και τις βασικές υποδομές είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον σύμβουλο του Ουκρανού Υπουργού Ενέργειας, μετά τις πρόσφατες επιθέσεις με drone καμικάζι, το 40% των μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έχουν υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές κι είναι εκτός λειτουργίας, όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Κίεβο.

Για σήμερα Πέμπτη έχει γίνει γνωστό ότι θα πραγματοποιηθούν όχι μόνο προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες διακοπές ρεύματος, με τις συνθήκες να δυσχεραίνουν για τους Ουκρανούς καθώς οι θερμοκρασίες σε χώρα και στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι ιδιαίτερα χαμηλές.

Για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση οι Αρχές του Κιέβου θέτουν εκτάκτως σε εφαρμογή την τηλεθέρμανση με στόχο να μην υπερφορτωθεί το δίκτυο.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: