Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Π.Ε. Ηλείας: Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων και ειδών υλικής συνδρομή
Π.Ε. Ηλείας: Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων και ειδών υλικής συνδρομής του προγράμματος ΤΕΒΑ

Π.Ε. Ηλείας: Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων και ειδών υλικής συνδρομή


Π.Ε. Ηλείας: Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων και ειδών υλικής συνδρομής του προγράμματος ΤΕΒΑ

 

 

   Με την παράδοση τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής, σε 11.142  ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του ΤΕΒΑ, ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, η νέα φάση διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος για την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας έχει η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε Ηλείας, η οποία σε συνεργασία με τους επτά Δήμους – Εταίρους οργάνωσε το πρόγραμμα διανομής, ώστε οι δικαιούχοι να παραλάβουν τις ποσότητες των τροφίμων και λοιπών προϊόντων που δικαιούνταν. Για μια ακόμα φορά και δεδομένου του γεγονότος ότι η εν λόγω φάση περιελάμβανε και ευπαθή προϊόντα (κρέας χοιρινό και μοσχάρι, τυρί γραβιέρα και μετσοβόνε, μήλα), η διανομή τους πραγματοποιήθηκε με υποδειγματική οργάνωση και ταχύτητα.

Η διανομή ξεκίνησε στις 9 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2021, διάστημα στο οποίο οι 5.543 δικαιούχοι που προσήλθαν (τόσο στην διανομή όσο και στις αναδιανομές) παρέλαβαν τα προβλεπόμενα τρόφιμα και λοιπά προϊόντα, τα οποία αφορούσαν σε συνολικά 11.142 ωφελούμενους, αριθμός που αντιστοιχεί στους δικαιούχους και στα προστατευόμενα μέλη αυτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, είχε διαρκή ενημέρωση για την πορεία της διανομής από την Υπεύθυνη της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε Ηλείας Αλεξάνδρα Στασινούλια, ενώ με την ολοκλήρωσή της εν λόγω φάσης, έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη φάση του Προγράμματος.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: