Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Π. Φιλιππίδης: Διεκόπη για τις 28 Μαρτίου η δίκη του ηθοποιού (video)
Πύργος: Ποινή ισοβίων για τον φόνο του βενζινοπώλη στο Επιτάλιο

Π. Φιλιππίδης: Διεκόπη για τις 28 Μαρτίου η δίκη του ηθοποιού (video)

Διεκόπη για τις 28 Μαρτίου η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη,προκειμένου ο κατηγορούμενος, ο οποίος επικαλείται σοβαρό πρόβλημα υγείας, να μπορέσει να προσέλθει στο δικαστήριο.

 

Επεισοδιακή ήταν η έναρξη της δίκης του ηθοποιού , κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση  και δυο απόπειρες βιασμού  στο Μεικτό Ορκωτό της Αθήνας.

Η εισαγγελέας της έδρας  προχώρησε σε δήλωση αποχής εξαιτίας περιστατικού στο παρελθόν με την μια εκ των συνηγόρων του Πέτρου Φιλιππιδη, Κική Μπακιρτζίδου.

Η συνήγορος εξέφρασε την εκτίμηση της προς την εισαγγελική λειτουργό και υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται να απέχει της δίκης, ξεκαθαρίζοντας πως ότι συνέβη σε άλλη υπόθεση στη Θεσσαλονίκη, ανήκει στο παρελθόν. Το δικαστήριο διέκοψε για να αποφανθεί για το θέμα.

Ο κατηγορούμενος δια του συνηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου δήλωσε αδυναμία να παραστεί σήμερα για λόγους υγείας.

Ο κ. Δημητρακόπουλος απευθυνόμενος στο δικαστήριο τόνισε  ότι ο πελάτης του έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχει χάσει 25 κιλά. Περιέγραψε δε την εικόνα του ως «απίστευτη».

«Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δεν θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του. Είναι δικαστήριο εδώ, όχι θεατρική παράσταση», ανέφερε ο συνήγορος του ηθοποιού και τόνισε ότι πρόθεση του εντολέα του είναι να αιτηθεί ολιγοήμερη διακοπή.

Από νωρίς βρέθηκαν στο δικαστήριο οι τρεις καταγγέλλουσες  συνάδελφοι του κατηγορουμένου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ζέτα Δούκα, αλλά και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, κάποιοι εκ των οποίων έχουν κληθεί ως μάρτυρες στη δίκη.

Η Πολιτική Αγωγή έχει προτείνει ως μάρτυρες τους ηθοποιούς Κάτια Δανδουλάκη, Χρύσα Παππά, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: