Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Ενημέρωση,Πύργος,Ήλιδα,Πηνεία,Ολυμπία,iliakanea
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Πάνδημη η κηδεία στο Λαμπέτι του Δάσκαλου Παναγιώτη Κούτρα

Πάνδημη η κηδεία στο Λαμπέτι του Δάσκαλου Παναγιώτη Κούτρα

Ένας εκλεκτός συμπολίτης μας, ο Δάσκαλος Παναγιώτης Γεωργ. Κούτρας δεν είναι πια ανάμεσά μας. Έφυγε από τη ζωή χθες Κυριακή το μεσημέρι, ύστερα από πολύχρονη μάχη που έδινε με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.
Ο Παναγιώτης Κούτρας υπήρξε εξαιρετικός άνθρωπος με πολλά χαρίσματα και ένας ευσυνείδητος εργάτης στον τομέα της εκπαίδευσης των Ελληνόπουλων. Υπηρέτησε ως Δάσκαλος για πολλά χρόνια την Παιδεία και ως Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο της Μυρτιάς, τελικός σταθμός της λαμπρής πορείας του, αγωνίστηκε για την μόρφωση των παιδιών, συνεχίζοντας το έργο του αείμνηστο δάσκαλου πατέρα του Γεωργίου Κούτρα.
Εξετιμάτο παρά πάντων και η πόλη του Πύργου τον εξέλεξε Δημοτικό Σύμβουλο, ενώ διετέλεσε επίσης και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου.
Προς τούτο συνήλθε σήμερα εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο και εξέδωσε Ψήφισμα για το θάνατό του.
Η κηδεία του Παναγιώτη Κούτρα έγινε πάνδημη σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωί, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Λαμπετίου, όπου της νεκρώσιμης ακολουθίας προέστη ο Θεοφ. Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος.
Παρέστησαν επίσης ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος, ο πρώην Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Πύργου και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κώστας Νικολούτσος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΔΕ σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Δημήτρης Γ. Νικολακόπουλος, πολλοί αιρετοί νυν και πρώην, ο Πρόεδρος της Ν.Ε. Ηλείας της ΝΔ κ. Χρήστος Γαβράς, επίσης το στέλεχος της ΝΔ κ. Κώστας Αναγνωστόπουλος, καθώς και πολλοί συνάδελφοί του εκπαιδευτικοί.
Συλλυπούμαστε θερμά τους οικείους του και ιδιαίτερα τα αδέλφια του κα Φανή και κ. Δημήτρη Αναστόπουλο.
Αιώνια να είναι η μνήμη του. Καλό σου δρόμο φίλε Παναγιώτη.
Δημοσιογράφος Αντρέας Αυγ. Καπογιάννης – ΑΝΚ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: