Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πανελλήνια συγκίνηση για τον Άγγελο Αναστασόπουλο

Πανελλήνια συγκίνηση για τον Άγγελο Αναστασόπουλο


Είναι από τις σπάνιες φορές, όπου ένα πρόσωπο από τον χώρο του ηλειακού αθλητισμού, αφήνει τόσο ισχυρό αποτύπωμα σε πανελλαδικό επίπεδο. Ο θάνατος του άλλοτε προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας, ένα μήνα ακριβώς πριν την ονομαστική του εορτή, συγκίνησε πάρα πολλούς, εκτός Ηλείας.

Είναι ενδεικτικό ότι η ΕΠΟ, προχώρησε άμεσα σε συλλυπητήριά ανακοίνωσή της, η οποία ανέφερε: «Ο πρόεδρος Παναγιώτης Μπαλτάκος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην παράγοντα της ΕΠΣ Ηλείας και της ΕΠΟ, Άγγελου Αναστασόπουλου, που έφυγε από τη ζωή στις 25/02/2023. Ο Άγγελος Αναστασόπουλος διετέλεσε επί δύο δεκαετίες πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας και το όνομά φέρει το Ενωσιακό Γήπεδο στην Σπιάντζα».

Η συγκίνηση όπως προείπαμε, ξεπέρασε τα όρια της Ηλείας, φτάνοντας παντού, από τη Λακωνία, μέχρι το μακρινό Κιλκίς, όπου ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήμερα και άλλοτε αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, έγραψε: «Καλό παράδεισο Άγγελε καλέ μου φίλε. Θα σε θυμάμαι πάντα. Λαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει». Από την Κεφαλονιά, το άλλοτε μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, Βαγγέλης Μαζαράκης, από τη Λακωνία, ο Πρόεδρος της τοπικής ΕΠΣ Τάκης Καρράς, αλλά και πάρα πολλοί άλλοι. . Και βέβαια, το διαδίκτυο, πανελλαδικές ιστοσελίδες, όπως το enikos.gr, το αλλά και πολλές ιστοσελίδες από την Αχαΐα και τη Μεσσηνία, με εκτενείς αναφορές στην πορεία και το έργο του εκλιπόντος Ηλείου παράγοντα.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: