Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πανεπιστήμιο Πατρών: Την Τρίτη η απονομή υποτροφίας «Παύλου Μυλωνά»
Πανεπιστήμιο Πατρών -ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για θέσεις Γενικής Διεύθυνσης | Ειδήσεις

Πανεπιστήμιο Πατρών: Την Τρίτη η απονομή υποτροφίας «Παύλου Μυλωνά»


Στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας 21-27 Μαρτίου 2022, που για 15η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, θα πραγματοποιηθεί η 7η τελετής απονομής Υποτροφίας εις μνήμην του Πάνου Μυλωνά, την Τρίτη 22 Μαρτίου  στις 12 το μεσημέρι στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστήμιου Πατρών.

Η Υποτροφία «Πάνος Μυλωνάς» θεσπίστηκε το 2005 με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών και απονέμεται από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου στον πρώτο φοιτητή-τρια του 4ου έτους του Τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, εις μνήμην του φοιτητή Πάνου Μυλωνά ο οποίος διένυε το 4ο έτος σπουδών πριν τον άδικο χαμό του. Από το 2005 μέχρι και το 2013 έχουν απονεμηθεί σε 8 φοιτητές υποτροφίες. Σημειώνεται πως η 22α Μαρτίου, πέραν της ημέρας τελετής απονομής της υποτροφίας «Πάνος Μυλωνάς» αποτελεί και την Περιφερειακή Ημέρα Οδικής Ασφάλειας Δυτικής Ελλάδος από το 2009.

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να το δηλώσουν στα τηλέφωνα: 2610 996611 & 996695 μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 13.00.

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση φωτογραφίζεται και βιντεοσκοπείται. Μέρος του υλικού θα χρησιμοποιηθεί για το αρχείο του Πανεπιστημίου Πατρών και για την δημόσια προβολή της εκδήλωσης

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις – νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: