Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πανίκος Πιλάλης: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Αποστόλη από τη Γη της Ελιάς
Πανίκος Πιλάλης: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Αποστόλη από τη Γη της Ελιάς - Fanpage

Πανίκος Πιλάλης: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Αποστόλη από τη Γη της Ελιάς


Πανίκος Πιλάλης: Ο ηθοποιός έχει αγαπηθεί πολύ ειδικά μέσα από το ρόλο του στη Γη της ελιάς. Πολλά πράγματα δεν ξέραμε για εκείνον πριν μας συστηθεί στο σίριαλ και ένα από αυτά είναι ποια είναι η πανέμορφη σύζυγός του.

Πανίκος Πιλάλης: Ο ρόλος στη Γη της ελιάς

Ο Πανίκος Πιλάλης, ο οποίος υποδύεται τον Αποστόλη Καλογεράκο στη Γη της Ελιάς, είναι παντρεμένος και έχει δύο υπέροχα παιδιά! Ο Αποστόλης είναι ένας κλασικός Μανιάτης, με μπέσα. Εργατικός κι επίμονος. Δεν ανέχεται τη νοθεία και τις δουλειές «κάτω από το τραπέζι». Η οικογένεια Βρεττάκου τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Ήταν τρελά ερωτευμένος με την Ευτυχία, αλλά η σχέση τους δεν προχώρησε και πια έχει προβλήματα στο ελαιοτριβείο και όπως θα δούμε θα ζητήσει από τον Μάνο να παραιτηθεί λόγω της άσχημης συμπεριφοράς της Μυρτάλης!

Πανίκος Πιλάλης: Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Πανίκος Πιλάλης γεννήθηκε στην Λάρνακα και από το 2000 διαμένει στην Τερσεφάνου. Γιός του Πανάρετου Πιλάλη και της Νίκης Καβαλιέρου με καταγωγή από Λεονάρισσο και Γιαλούσα. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Είναι απόφοιτος του οικονομικού κλάδου του Λυκείου Λευκάρων και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βλαδίμηρου Καυκαρίδη.

Έχει εργαστεί ως διευθυντής σκηνής για 5 χρόνια στο τηλεοπτικό κανάλι Σιγμα.

Είναι ηθοποιός εδώ 18 χρόνια, συνεργαζόμενος σχεδόν με όλα τα τηλεοπτικά κανάλια σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές, εκπομπές και θεατρικές σκηνές της Κύπρου.

Είναι γεννημένος το 1978, άρα είναι 44 χρονών! Ο Πανίκος στα 24 του παντρεύτηκε την Ελένη του και μετρούν είκοσι ένα χρόνια γάμου.

Με τη σύζυγό του Ελένη, γνωρίστηκαν το 1998 και παραμένουν αγαπημένοι και ενωμένοι όπως τον πρώτο καιρό. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά

Η κόρη του Ειρήνη είναι μία καλλονή και μοιάζει εκπληκτικά στη γυναίκα του Ελένη και ο μικρός Πάρης στον ηθοποιό!

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: