Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πανηλειακή συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν σήμερα οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις από όλη την Ηλεία
Πανηλειακή συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν σήμερα οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις από όλη την Ηλεία - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Πανηλειακή συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν σήμερα οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις από όλη την Ηλεία

Οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις πραγματοποίησαν Πανηλειακή συγκέντρωση την Παρασκευή 17 Φλεβάρη ώρα 11:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, και στην συνέχεια με πορεία στα γραφεία του ΕΦΚΑ επέδωσαν στην διευθύντρια το ψήφισμα της συγκέντρωσης με την επισήμανση ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας το επόμενο διάστημα πιο  μαζικά, ενωτικά, δυναμικά.

Με συμμετοχή συνταξιούχων από όλη την Ηλεία, οι εκπρόσωποι των σωματείων της Ηλείας ανέλυσαν την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας και προγραμμάτισαν τα επόμενα αγωνιστικά βήματα των σωματείων μας πάντα σε συνεργασία με τις συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ Πύργου και περιχώρων Χρήστος Τσαγκάρης, στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πύργου Νικόλαος Σπηλιόπουλος και τέλος χαιρετισμό έκανε ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΕΕ Πύργου Πέτρος Καπαρέλης.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο αντ/δρος της ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιώργος Σκιαδιώτης όπου μετέφερε και τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων καλώντας τους συνταξιούχους να είναι σε εγρήγορση και στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε γιατί πολλούς σωτήρες θα βρούμε να μας κτυπούν την πλάτη, όμως το κίνημα μας έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια ποιοι είναι και ήταν δίπλα του.

Την συγκέντρωσή μας χαιρέτησε και ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΔΟΠ/ΔΕΗ Ν. Ηλείας Νίκος Λοχοβίτης.

Στην συνέχεια ο Γραμματέας του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαλιάδας Βασίλης Πολυζωγόπουλος παρουσίασε το ψήφισμα της συγκέντρωσης το οποίο ψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ και κατατέθηκε στην διευθύντρια του ΕΦΚΑ Ν. Ηλείας

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΑΕΕ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: