Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πανηλειακός: Δυο παίκτες στην υπό αποχώρηση λίστα
Πανηλειακός: Δυο παίκτες στην υπό αποχώρηση λίστα - Ilia.news

Πανηλειακός: Δυο παίκτες στην υπό αποχώρηση λίστα


Αλλαγές στο ρόστερ προμηνύει το 2023 στον Πανηλειακό. Αλλαγές, οι οποίες σε κάθε ομάδα συμβαίνουν σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Και αν για τις αφίξεις ακόμα δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο, ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τις αποχωρήσεις, οι οποίες για την ώρα περιορίζονται σε τρεις ποδοσφαιριστές. Τον Εμμανουέλ Μενσά, για τον οποίο γράψαμε πρόσφατα τι συμβαίνει, καθώς και για τους Κώστα Λίμα και Δημήτρη Αρσενίδη σε δεύτερη φάση.

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Ντάβαρης, συζητάει το ενδεχόμενο της αποδέσμευσης των Κώστα Λίμα και Δημήτρη Αρσενίδη, δυο παίκτες οι οποίοι για προσωπικούς λόγους και ειδικότερους ο καθένας χωριστά, έχουν εκφράσει στον πρόεδρο του Πανηλειακού την επιθυμία να αποχωρήσουν.

Οι περιπτώσεις των δυο συζητιούνται, και φαίνεται να έχουν καταλήξει στη λύση της συναινετικής αποχώρησης, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και αύριο, μέρα επανόδου στις προπονήσεις. Σε γενικές γραμμές, στον Πανηλειακό κάνουν τον προγραμματισμό τους για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, καθώς και ένα γενικότερο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ. Φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι, οι αποχωρήσεις να είναι περιορισμένες. Τουλάχιστον για την ώρα, δεν υπάρχει η πρόθεση να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ, ενώ έχουν κατασταλάξει στις θέσεις τις οποίες κρίνεται ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας.

Η καλή εικόνα την οποία έδειξαν κάποια νέα πρόσωπα, τα οποία αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην ενδεκάδα, πρόσωπα όπως οι Καλομοίρης και Μπαλός, αλλά και η συνολικότερη λειτουργία του Πανηλειακού, θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον. Στις τάξεις της ομάδας είναι πεπεισμένοι, ότι ο Γενάρης θα βρει τον Πανηλειακό ενισχυμένο και καλύτερο απ΄ό,τι ήταν μέχρι τώρα. Ήδη η πρώτη μεταγραφή, θα είναι ο Καΐκε Μεδέιρος, ο οποίος μπορεί να αποκτήθηκε τον Σεπτέμβρη, ωστόσο μόλις τώρα θα αποκτήσει το δικαίωμα να αγωνιστεί.

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: