Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πανηλειακός: Εκτός προπονήσεων λόγω άδειας ο Γιάννης Μαντζάρης, ο οποίος ζήτησε να φύγει
Πανηλειακός: Εκτός προπονήσεων λόγω άδειας ο Γιάννης Μαντζάρης, ο οποίος ζήτησε να φύγει - Ilia.news

Πανηλειακός: Εκτός προπονήσεων λόγω άδειας ο Γιάννης Μαντζάρης, ο οποίος ζήτησε να φύγει

Λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού λόγου, ο Γιάννης Μαντζάρης δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην ώρα του στις προπονήσεις του Πανηλειακού μετά τις γιορτές. Ο Θεσσαλονικιός γκολκίπερ μάλιστα, ενημέρωσε τη διοίκηση του Πανηλειακού, η οποία του χορήγησε άδεια και κατά συνέπεια δεν πρέπει να υπολογίζεται στα πλάνα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Ιάλυσο στη Ρόδο.

Το όλο θέμα ωστόσο δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο Μαντζάρης, έχει ζητήσει την αποδέσμευσή του, προκειμένου να συνεχίσει σε κάποια ομάδα της βόρειας Ελλάδας, όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σπίτι του και την οικογένειά του. Στο θέμα εδώ φαίνεται ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, με τον Πανηλειακό σε πρώτη φάση, να μην θέλει καν να συζητήσει την αποδέσμευσή του και να του διαμηνύει ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν και προς τα πού θα βαδίσει η όλη αυτή υπόθεση, καθώς θα επανεκτιμηθούν τα δεδομένα και θα ξανασυζητήσουν οι δυο πλευρές. Μέχρι τότε, ιδιαίτερα για το παιχνίδι της Κυριακής, ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος μάλλον θα πρέπει να υπολογίζει για δίδυμο τερματοφυλάκων τους Καρακίτσο και Πάνου για το ταξίδι στη Ρόδο.

 

Αποκτήθηκε ο Παναγιώτης Δημάκης

Από εκεί και πέρα, ο Πανηλειακός προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή μετά από εκείνη του Βασίλη Μάρκου. Στο ρόστερ ήρθε να προστεθεί ο Παναγιώτης Δημάκης, βασικό στέλεχος της περσινής ομάδας η οποία κέρδισε την άνοδο. Ο Δημάκης αποχώρησε το καλοκαίρι με προορισμό την Κυπαρισσία, από την οποία έμεινε πρόσφατα ελεύθερος. Ο Δημάκης, έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον Πανηλειακό και θέτει υποψηφιότητα για να μπει στην αποστολή για τη Ρόδο.

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: