Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πανηλειακός: Επιστρέφει αισιόδοξος από τη Μύκονο
Πανηλειακός: Επιστρέφει αισιόδοξος από τη Μύκονο παρά το "πικρό μπρέκφαστ" - Ilia.news

Πανηλειακός: Επιστρέφει αισιόδοξος από τη Μύκονο


Μπορεί το breakfast της Μυκόνου σήμερα το πρωί να ήταν πικρό, ωστόσο ο Πανηλειακός επέστρεψε από τις Κυκλάδες με χαμόγελα. Οι λόγοι για να το κάνει, είναι αρκετοί, με πρώτο την ήττα του Φοίνικα στην Καλαμάτα από το Διαβολίτσι.

Ο Πανηλειακός, παρατάχθηκε σε αυτό το ματς με έξι σημαντικές απουσίες, όπως αυτές των Μπάλλα, Π. Τσίγκρηλα, Λούσκου, Διαμαντόπουλου και Γαλανόπουλου. Τα νέα πρόσωπα μπήκαν στην ενδεκάδα και έδειξαν ότι προϊόντος του χρόνου, αρχίζουν να προσαρμόζονται, να βρίσκουν πατήματα και να θέτουν υποψηφιότητα για μια θέση στην ενδεκάδα, αυξάνοντας το επίπεδο του συναγωνισμού στις προπονήσεις.

Βεβαίως ο Πανηλειακός δεν αποκόμισε βαθμολογικό όφελος, ωστόσο με βάση το πρόγραμμα, μια σειρά από παιχνίδια στα μέτρα του, αλλά και κοιτάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σίγουρα μπορεί διαφαίνονται ελπίδες, έστω σε πρώτη φάση για την ένατη θέση με τις ιδιαιτερότητες που συνεπάγεται.

Κατά την άφιξή του στη Μύκονο, τον Πανηλειακό περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη. Συνάντησε εκεί τον παλαίμαχο Πυργιώτη ποδοσφαιριστή Κώστα Σταϊκόπουλο (φώτο), ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Μύκονο. Ο Σταϊκόπουλος, υποδέχθηκε την αοστολή και μάλιστα της προσέφερε και το μεσημεριανό γεύμα, μετά το παιχνίδι και πριν την αναχώρηση για τον Πειραιά.

Ο Κώστας Ντάβαρης, ευχαρίστησε τον Κώστα Σταϊκόπουλο, αναφέροντας: «Ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα Σταϊκόπουλο για το γεύμα που προσέφερε, αλλά πολύ περισσότερο, για το ότι άφησε τις δουλειές του στη Μύκονο, για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα μας. Μακάρι ανάλογα παραδείγματα σαν κι αυτό, να υπάρξουν πολλά, ώστε να μπορέσει ο Πανηλειακός να παλέψει μέχρι τα τέλος για να πετύχει την παραμονή του στη Γ΄ Εθνική».

ilianews

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: