Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πανηλειακός: Έρχεται “σκούπα” στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας
Πανηλειακός: Έρχεται "σκούπα" στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας - Ilia.news

Πανηλειακός: Έρχεται “σκούπα” στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας

Αποφασισμένος να πάρει «σκούπα» είναι ο Ντάβαρης και να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην ομάδα του Πανηλειακού. Το αποτέλεσμα της Γαστούνης και το κυριότερο, η εμφάνιση του Πανηλειακού, που είχαν σαν αποτέλεσμα να κατρακυλήσει η ομάδα κάτω από τη ζώνη, φέρουν τον Πρόεδρο του Πανηλειακού αποφασισμένο να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αντιστρέψει το κλίμα και να σώσει την παρτίδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κώστας Ντάβαρης, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ραγδαίες αλλαγές, οι οποίες θα συντελεστούν μέσα στην τελευταία βδομάδα του Ιανουαρίου και μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Κατ’ αρχάς, έχει ήδη πραγματοποιήσει επαφές με μάνατζερ, προκειμένου να εξασφαλίσει την απόκτηση ποδοσφαιριστών σε όλες τις θέσεις. Οι μάνατζερ περιμένουν στο ακουστικό τους τις τελικές αποφάσεις, οι οποίες θα έρθουν σε συνάρτηση με το ποιοι παίκτες θα φύγουν. Ήδη για κάποιους παίκτες, έχουν ήδη ληφθεί οι αποφάσεις και θα ανακοινωθούν μετά το Κυριακάτικό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο Ρόδο. Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με τους παίκτες. Εκείνο το οποίο θα ξεκαθαριστεί, είναι ποιοι θέλουν και μπορούν να συνεχίσουν στην ομάδα, ποιοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Το μήνυμα που περνάει προς πάσα κατεύθυνση, είναι ότι όποιος δεν μπορεί, ή έχει δεύτερες σκέψεις, δεν έχει θέση στην ομάδα. Και ανάλογα με το ποιοι θα φύγουν, θα έρθουν και οι ενισχύσεις. Η απόφαση είναι ειλημμένη και ο Ντάβαρης φέρεται αποφασισμένος να μην κάνει πίσω. Κρίνει ότι ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών, δεν μπορούν να ανταποκριθούν και σε συνεργασία με τον προπονητή, εξετάζει την αντικατάστασή τους με άλλους. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, δεδομένου ότι μιλάμε για μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, όπου οι περισσότεροι καλοί παίκτες βρίσκονται σε ομάδες, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια, ωστόσο ο Ντάβαρης  δεν θέλει και να αφήσει και την κατάσταση να κυλήσει έτσι όπως πάει.

 

Τρεις απουσίες με τη Ρόδο

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ενδεκάδα του Πανηλειακού με τη Ρόδο, αποτελεί έναν «γρίφο». Και αυτό καθώς κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει αν μέχρι την Κυριακή ο Ντάβαρης θα έχει ολοκληρώσει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις και θα βάλει νέους παίκτες να παίξουν. Επίσης δεν μπορεί να γνωρίζει αν κάποιοι θα αποχωρήσουν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι λόγω καρτών, θα υπάρχουν τρεις απουσίες, αυτές των Κασμερίδη, Λούσκου και Αντωνιάδη. Στον αντίποδα, επιστρέφουν οι δίδυμοι Τσίγκρηλα, δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έλειψαν πάρα πολύ από τον Πανηλειακό στη Γαστούνη. Ο Πανηλειακός είναι υποχρεωμένος πλέον να κοιτάξει μπροστά του και να κάνει τα πάντα, κοιτάζοντας ξεχωριστά κάθε παιχνίδι, είτε πρόκειται για την πρωτοπόρο Ρόδο, η οποία έρχεται στον Πύργο χωρίς τον πρώτο σκόρερ της και πρώην παίκτη του Πανηλειακού Γιώργο Μπαρμπαρούση, είτε πρόκειται για την ομάδα η οποία είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, δεν έχει καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος και στον Πανηλειακό γίνεται προσπάθεια αναστροφής του κλίματος. Ο χρόνος να δείξει αν το εγχείρημα θα πετύχει…

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: