Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πανηλειακός: Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Λίμα
Πανηλειακός: Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Λίμα - Ilia.news

Πανηλειακός: Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Λίμα


Παρελθόν από τον Πανηλειακό αποτελεί ο Κωνσταντίνος Λίμα, καθώς σήμερα το μεσημέρι, ο Κώστας Ντάβαρης, υπέγραψε και τυπικά την ελευθέρας στον 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται προ των πυλών του Πανιωνίου.

Του Σοφοκλή Φραγογιαννόπουλου

Ο Κωνσταντίνος Λίμα, μετά από ένα μικρό διάστημα παραμονής του στον Πανηλειακό, όπου πρακτικά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί για πολλά παιχνίδια, πρόλαβε όμως να αφήσει άριστες εντυπώσεις και να γίνει αγαπητός από τους φιλάθλους, αποχωρεί. Ήδη μετά τα Χριστούγεννα, βρίσκεται στον Πύργο για να μαζέψει τα πράγματά του, να αποχαιρετίσει φίλους και συμπαίκτες και σήμερα, πρώτη μέρα των χειμερινών μεταγραφών, να μείνει και τυπικά ελεύθερος. Ο Κωστας Ντάβαρης, σεβόμενος την επιθυμία του να μετακινηθεί πιο κοντά στον τόπο κατοικίας του, μετά από συνάντηση, συμφώνησε μαζί του και λύθηκε η συνεργασία μέσα σε καλό κλίμα.

Από την πλευρά του Πανηλειακού, είχαμε την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας, την οποία συνοδεύει ένα ευχαριστήριο για τον Κωνσταντίνο Λίμα, για την παρουσία του εδώ. Από τη διοίκηση του Πανηλειακού, του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Λίμα, ευχαρίστησε τον Πανηλειακό, με μια λιτή δήλωση: «Ευχαριστώ πολύ τον Πανηλειακό για τη συνεργασία μας. Μακάρι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ήταν χαρά μου που γνώρισα καλούς συμπαίκτες και διοικούντες στον Πανηλειακό και φεύγω σαν φίλος. Φεύγω από μια ομάδα η οποία στάθηκε οικονομικά συνεπής απέναντί μου και η οποία κάνει μεγάλη προσπάθεια για να ξαναγίνει ο Πανηλειακός που ήταν παλιά».

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: