Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – Με το κόσμο του στην Καλαμάτα – Πούλμαν δωρεάν – Πληροφορίες

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – Με το κόσμο του στην Καλαμάτα – Πούλμαν δωρεάν – Πληροφορίες

Με τον κόσμο του θα βρεθεί ο Πανηλειακός στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας για την αναμέτρηση με τον Πανθουριακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoff ανόδου στη Γ Εθνική.

Παρά την πληροφόρηση που υπήρχε από την Ηλεία, δεν έχει αποφασιστεί μέχρι τώρα απαγόρευση μετακινήσεων κάτι που διευκρίνισαν με σχετική τους ερώτηση στις αρμόδιες αρχές οι άνθρωποι του Πανθουριακού. Κάτι που σημαίνει πως στο κρίσιμο κυριακάτικο παιχνίδι, στο οποίο ο νικητής θα σφραγίσει ένα από τρία εισιτήρια ανόδου, θα βρεθούν φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Στο μεταξύ, παρά τις αρχικές τους προθέσεις οι άνθρωποι του Πανηλειακού φαίνεται να κάνουν πίσω στο θέμα της ένστασης για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του ΑΠΣ Πάτραι στο μεταξύ τους παιχνίδι, την περασμένη Τετάρτη. Με νεώτερες δηλώσεις τους αναφέρουν χαρακτηριστικά πως πάγια θέση της ομάδας είναι τα παιχνίδια να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είναι πάντα υποχρεωμένοι να παρακολουθούν αυτά που συμβαίνουν και να προασπίζουν τα συμφέροντα της ομάδας.

ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΔΟ ΠΥΡΓΟΥ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ…

Για κρατησεις στο τηλ 6970415020 Γιαννης.Και στην Σελιδα των Red boys…

Δείτε αναλυτικά το κάλεσμα του Γιάννη Διονυσόπολου (Μπακολάκος)

Μεγάλο το ενδιαφέρον σας για την εκδρομή μας…..Όσες ώρες κι αν είμαστε πάνω από ένα κινητό να γράφουμε ασταμάτητα και να απαντάμε στα μηνύματά σας μπορεί να είναι κουραστικό αλλά να είστε σίγουροι πως δεν είχαμε ούτε καν στην άκρη του μυαλού μας ότι η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι τόσο μεγάλη για το παιχνίδι του Πανηλειακού στην Καλαμάτα!!!!!ΠΟΥΛΜΑΝ ΔΩΡΕΑΝ….. ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΊΤΟ ΚΑΙ ΤΈΤΑΡΤΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΎΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΊΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ💪💪💪💪💪ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ MESSENGER Η 📲 6970415020

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: