Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πανηλειακός: Θρηνούν τον χαμό της μητέρας τους οι δίδυμοι-Συλλυπητήρια του συλλόγου
Πανηλειακός: Θρηνούν τον χαμό της μητέρας τους οι δίδυμοι-Συλλυπητήρια του συλλόγου - Ilia.news

Πανηλειακός: Θρηνούν τον χαμό της μητέρας τους οι δίδυμοι-Συλλυπητήρια του συλλόγου


Τη μητέρα τους θρηνούν οι δίδυμοι αδερφοί Τσίγκρηλα, η οποία μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε, έφυγε από τη ζωή. Ο Δημήτρης και ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας, οι οποίοι και αυτοί εδώ και μήνες, αναγκάζονταν να βρίσκονται στο πλευρό της, δέχτηκαν τα συλλυπητήρια από τον οργανισμό του Πανηλειακού, προσωπικά τον Πρόεδρο, αλλά και τους φιλάθλους. Φτάνει να σκεφτούμε, ότι οι δυο παίκτες, ενώ την Κυριακή η μητέρα τους χαροπάλευε, αυτοί κατέθεταν στο γήπεδο την ψυχή τους για τον Πανηλειακό.

Με δελτίο Τύπου ο Πανηλειακός, αναφέρει: «Ανήμερα της γενέθλιας ημέρας και της συμπλήρωσης 65 χρόνων ζωής της ομάδας της πόλης μας, η οικογένεια του Πανηλειακού δυστυχώς δε μπορεί να γιορτάσει. Αντιθέτως πενθεί βαριά, καθώς η μητέρα των δίδυμων αδερφών και αρχηγών της ομάδας μας, Δημήτρη και Παναγιώτη Τσίγκρηλα, έφυγε εντελώς άδικα από την ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών, νικημένη στη μεγάλη αλλά άνιση μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες. Σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμότατα συλλυπητήρια»

Ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης, απέστειλε την ακόλουθη γραπτή δήλωση:  «Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Ντάβαρης, τα μέλη της διοίκησης, το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και εν συνόλω η μεγάλη οικογένεια του Πανηλειακού, συλλυπείται θερμά τους ποδοσφαιριστές μας, Δημήτρη και Παναγιώτη Τσίγκρηλα, για την απώλεια της μητέρας τους. Δημήτρη και Παναγιώτη, στεκόμαστε πλάι σας, για την απώλεια της αγαπημένης σας μητέρας. Ας βρίσκεται για πάντα στις καρδιές και τις μνήμες σας».

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: