Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αρχική Πανσέληνος στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει !!!
Πανσέληνος στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει !!!

Πανσέληνος στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει !!!Πανσέληνος στον Ταύρο και πως θα μας επηρεάσει !!!

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 12/11 στις 15:34 μ.μ. στο ζώδιο του Ταύρου (19ο 51’), σε ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με την ύλη, την γη, τη σταθερότητα τα υλικά αγαθά, την φύση, και τα ακίνητα, άλλωστε ο άξονας Ταύρου – Σκορπιού (2ος – 8ος ) είναι ο άξονας των Αξιών.

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει κυρίως του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, αλλά και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου  δεκαημέρου καθώς ο Ωροσκόπος του χάρτης της Πανσελήνου είναι στην 15η μοίρα του Παρορμητικού Κριού, αλλά και τους εκπροσώπους του 3ου δεκαημέρου εξαιτίας της διέλευσης του Άρη από την 26η μοίρα του Ζυγού.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή θα μας ωθήσει να δούμε με διεξοδική ματιά τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας και να εστιάσουμε την προσοχή μας σε όσες έχουν ουσιαστική αξία για εμάς και έχουν αποδείξει την αξία τους στο χρόνο, ενώ είναι πιθανό εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού να βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά και ενέργειες.

Οι όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Πλούτωνα θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τον αυτοέλεγχο μας και να πάρουμε ώριμες αποφάσεις.

Οι όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Πλούτωνα θα μας βοηθήσει να κινηθούμε μεθοδικά και με σοβαρότητα ώστε να πετύχουμε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς μας στόχους, έχοντας ως ισχυρό μας όπλο την θέληση μας και την ανάγκη μας να μεταμορφωθούμε.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα μας βοηθήσει να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις και ρίσκα που αφορούν τόσο τις προσωπικές μας σχέσεις όσο και μελλοντικές συνεργασίες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα μιας και η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να μας παρασύρει σε οικονομικές εξαπατήσεις ή σε ερωτικές απιστίες, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και σε μερικές περιπτώσεις και νομικά θέματα εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Χείρωνας με την Δήμητρα.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ουρανός με το Μεσουράνημα θα οδηγήσει σε αλλαγές τόσο σε επίπεδο επαγγελματικών επιλογών όσο και σε ότι έχει να κάνει με την δημόσια εικόνα μας.

Σε κοσμικό επίπεδο το γεγονός ότι το Μεσουράνημα του χάρτη της Πανσελήνου είναι στη 8η μοίρα του Αιγόκερω, πολύ κοντά στον Δία της Ελλάδος είναι πιθανό να φέρει σημαντικές αλλαγές σε πολλούς τομείς τους επόμενους μήνες.

Το μήνυμα της Πανσελήνου είναι να μην διστάσουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να κυνηγήσουμε με υπομονή και επιμονή τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι να αφήσουμε στην άκρη τις ψευδαισθήσεις και να κρατήσουμε δίπλα μας όσους ανθρώπους έχουν αποδείξει την αξία τους, και να είστε σίγουροι ότι θα προχωρήσετε μαζί τους με σταθερά βήματα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Ταύρο  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο  θα σας ωθήσει να στρέψετε την προσοχή σας σε ότι έχει ουσιαστική αξία για εσάς. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα καταφέρετε να εντοπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να εντοπίσετε τα πιο κρυφά σημεία της ψυχής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κρυμμένα μυστικά και αλήθειες θα φωτιστούν ιδιαίτερα και θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις αποφάσεις σας και να κρατήσετε ότι και όποιον έχει ουσιαστικά αξία για εσάς και σας το έχει αποδείξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας και να δείτε τι ποιοι είναι οι πραγματικοί σας σύμμαχοι και ποιοι οι εχθροί σας στο χώρο της εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον είστε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα σχέδια σας.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα τους επαγγελματικούς σας στόχους,  ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να αλλάξετε και τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να προχωρήσετε με θάρρος και να κυνηγήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όλα αυτά θα γίνουν αφού πρώτα έχετε κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου  στον 8ο  Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να επαναπροσδιορίσετε τις οικονομικές σας συνεργασίες χωρίς το φόβο τι θα γίνει στο μέλλον αν κάποιες από αυτές πάψουν να υπάρχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το  ζώδιο σας στο ζώδιο του  Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπείτε στην διαδικασία και να περάσετε από μερικές δοκιμασίες τους αγαπημένους σας, ώστε να σιγουρευτείτε για τα συναισθήματα και τις προθέσεις τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στην καθημερινότητα σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ανακαλύψετε τι λέγεται πίσω από την πλάτη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς τους Αιγόκερους, αφού θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας μέσα από τα οποία θα μεταμορφωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ωθήσει να ψάξετε να βρείτε την δύναμη σας μέσα από τις ρίζες που έχετε πάρει από την οικογένεια σας. Αυτές άλλωστε είναι που έχουν δομήσει και τις αξίες σας.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας. Σημαντικό σας πλεονέκτημα είναι η υπομονή και η επιμονή σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: