Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Παντρεμένος με παιδιά και μαγαζί στον Κολωνό: Στην ανακρίτρια αύριο 60χρονος διαιτητής γνωστός στο πανελλήνιο!
Παντρεμένος με παιδιά και μαγαζί στον Κολωνό: Στην ανακρίτρια αύριο 60χρονος διαιτητής γνωστός στο πανελλήνιο!

Παντρεμένος με παιδιά και μαγαζί στον Κολωνό: Στην ανακρίτρια αύριο 60χρονος διαιτητής γνωστός στο πανελλήνιο!


Ραγδαίες οι νέες εξελίξεις, για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς το κατώφλι της ανακρίτριας αναμένεται να περάσει αύριο ένας πολύ γνωστός διαιτητής ποδοσφαίρου!

Την προηγούμενη εβδομάδα που συνελήφθησαν πέντε άτομα για τη πολύκροτη υπόθεση, οι πληροφορίες έλεγαν πως η 12χρονη είχε «δείξει» και άλλα άτομα και πως αναμένονταν νέα εντάλματα σύλληψης.

Υπόθεση Κολωνός: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, οι αρχές που χειρίζονται την υπόθεση του Κολωνού έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ανδρών. Ανάμεσά τους και ένας 60χρονος πρώην διαιτητής τον οποίο γνωρίζει το πανελλήνιο και αύριο θα κληθεί να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 60χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή του Κολωνού καθώς διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου και έχει πολλές κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες.

Η 12χρονη υπέδειξε το μαγαζί του και υποστήριξε στην τελευταία της κατάθεση ότι εκεί μέσα την είχε στείλει ο Ηλίας Μίχος.

Ο 60χρονος έχει υποστηρίξει ότι γνώριζε την οικογένεια αλλά και τη 12χρονη, ήξερε ότι πρόκειται για μια οικογένεια που δυσκολεύεται στα οικονομικά και το μόνο που έκανε είναι να δίνει λίγα χρήματα από 1,2 έως και 5 ευρώ στην 12χρονη ως χαρτζιλίκι για να πάρει παγωτό.

Στις νέες συλλήψεις που έρχονται αναφέρθηκε σήμερα και ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης, Απόστολος Λύτρας.

«Η συμπληρωματική κατάθεση του κοριτσιού άνοιξε ένα νέο κύκλο συλλήψεων και νομίζω ότι θα συνεχιστεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε – γιατί δεν μπορώ να πω κάτι σε σχέση με τη δικογραφία – έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα. Συνεπώς περιμένουμε και νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες ή μέρες».

Το θέμα είναι ότι “έχει ξεκλειδώσει” η 12χρονη και αναγνωρίζει πολλά άτομα δυστυχώς, που έχουν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα εις βάρος της. Περιμένουμε πλέον να δούμε τώρα τα αντανακλαστικά των εισαγγελικών αρχών για να γίνουν οι συλλήψεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Ο κ. Λύτρας υποστήριξε πως «είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια δυστυχώς σε τέτοιες ηλικίες που έχουν πέσει θύματα των συγκεκριμένων ανθρώπων».

Όσον αφορά στη μητέρα της 12χρονης που εκπροσωπεί ενημέρωσε: «Θα καταθέσουμε εκ νέου αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης της μητέρας και ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή η μητέρα προ δικαστηρίου θα αποφυλακιστεί».

Τόνισε πως «τόσο το κορίτσι όσο και τα αδέλφια της δεν έχει αναφερθεί κανένα τους στη μητέρα».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έκανε «αργά ή γρήγορα η μητέρα θα αποφυλακιστεί».

«Υπήρχε και μία εισήγηση από μία εκ των τριών δικαστών, που είχε την άποψη στην προσφυγή που είχαμε κάνει, το ότι η μητέρα πρέπει να αποφυλακιστεί και δεν έχει καμία σχέση. Δεν είναι και λίγο σε μία τέτοια υπόθεση, μία δικαστής να έχει αυτή την άποψη. Παρά ταύτα, οι δύο άλλοι δικαστές είχαν διαφορετική άποψη. Εμείς θα καταθέσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες εκ νέου αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης της μητέρας και ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή η μητέρα προ δικαστηρίου θα αποφυλακιστεί», πρόσθεσε.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε πως η 12χρονη έχει σχεδόν κάθε μέρα τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα της και πριν από κάποιες ημέρες την επισκέφθηκε η 12χρονη στη φυλακή μετά από συστάσεις και της ψυχολόγου που την παρακολουθεί από την αστυνομία.

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: