Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Παντρεύτηκαν Αυγουστίδης – Κρασσά: Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Παντρεύτηκαν Αυγουστίδης – Κρασσά: Οι λαμπεροί καλεσμένοι


Στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 11/6 πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά σε ένα πολυτελές κτήμα 12 στρεμμάτων στο Κορωπί.

Το ζευγάρι που ήδη έχει προχωρήσει στην υπογραφή συμφώνου συμβίωσης, αποφάσισε σήμερα να πραγματοποιήσει και τον θρησκευτικό του γάμο στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται εντός του κτήματος παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων.

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύθηκε την 1η Απριλίου στην “Εφημερίδα των Συντακτών” με τις λεπτομέρειες για το μυστήριο ωστόσο μέχρι την τελευταία στιγμή να κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό αφού τόσο ο Ορφέας Αυγουστίδης όσο και η Γεωργία Κρασσά δε θέλουν να απασχολούν τα φώτα με την προσωπική τους ζωή.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε μερικές αποκλειστικές εικόνες.

Μεταξύ των καλεσμένων, όπως θα δεις στα στιγμιότυπα του γάμου με… άρωμα Κρήτης, είναι, η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, ο πατέρας του Ορφέα Αυγουστίδη, Ντίνος Αυγουστίδης με την κόρη του, η Ελένη Ράντου, η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, η Γεωργία Αβασκαντήρα και ηθοποιοί από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός.

Μετά τον γάμο, ακολούθησε και η βάπτιση του γιου τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα Αχιλλέας – Κωνσταντίνος.

Αφήστε το σχόλιο σας:

– Fanpage

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: