Νέα και ειδήσεις της Ηλείας , Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα, Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΠΑΟΒ-Ολυμπιάδα 13-1: Ένα σκορ που θα μείνει στην ιστορία στο «Γ. Καλάκος»
ΠΑΟΒ-Ολυμπιάδα 13-1: Ένα σκορ που θα μείνει στην ιστορία στο «Γ. Καλάκος» - Ilia.news

ΠΑΟΒ-Ολυμπιάδα 13-1: Ένα σκορ που θα μείνει στην ιστορία στο «Γ. Καλάκος»


Με το εμφαντικό 13-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παμβουπρασιακό και την Ολυμπιάδα, ένα από τα μεγαλύτερα σκορ που έχουν σημειωθεί στην ιστορία του μεγάλου τοπικού πρωταθλήματος της Ηλείας.

Οι Ταύροι, μπήκαν «αφηνιασμένοι» και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Ολυμπιάδα. Τέσσερα γκολ σημείωσε ο Μπίσα, τρία ο Λιόσης, δυο ο Αντωνόπουλος, δυο ο Λαθύρης, ένα ο Περικλής Πολίτης και ένα ο Διονυσόπουλος. Οι Ταύροι προηγήθηκαν 2-0, η Ολυμπιάδα μείωσε σε 2-1 με τον Νίκο Ροδόπουλο. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 7-1. Το σκορ αυτό είναι βαρύ για την ομάδα από το Γούμερο, ωστόσο οι Πορτοκαλί παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες λόγω ασθένειας και τραυματισμών, με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν μια ενδεκάδα ανάγκης.

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας (46΄Τσέλιος), Παρασκευόπουλος (46΄Αντωνόπουλος), Διονυσόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης (46΄Μικελάτος), Λιόσης, Δούλος, Μπίσα, Λαθύρης, Μαρκόπουλος (46΄Μικελάτος).

Ολυμπιάδα: Θεοδωρόπουλος, Μιχ. Φώτης, Στ. Μπίρμπας, Παπανδρέου, Καλαντζής (46΄Μπρίκης), Βουρλούμης, Κολοβάδης, Δ. Μπίρμπας, Γεωργίου, Ασημακόπουλος, Ν. Ροδόπουλος (66΄Κακαλής).

– Ilia.news

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: