Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Παραμονή Νταλακούρα στον πάγκο του Ναυπακτιακού, απέκτησε Σκούτα

Παραμονή Νταλακούρα στον πάγκο του Ναυπακτιακού, απέκτησε ΣκούταΓια 2η συνεχόμενη σεζόν ο Γιάννης Νταλακούρας παραμένει στον πάγκο του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Παράλληλα αποκτήθηκε και ο Παναγιώτης Σκούτας ο οποίος αγωνίζονταν στον Παναιγιάλειο.

Η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας, υλοποιώντας τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Νταλακούρα, αναγνωρίζοντας έτσι την σοβαρή και επιτυχημένη δουλειά που προσέφερε στην ομάδα τη χρονιά 2021 – 2022.

Μαζί του, στην τεχνική ομάδα, θα είναι ο Αλέξης Χαρακίδας, ως γυμναστής και ο Γιάννης Καραβασίλης ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Ταυτόχρονα με την ανανέωση του προπονητή και της προπονητικής ομάδας, στην οικογένεια του Ναυπακτιακού Αστέρα, αφίχθηκαν και οι ποδοσφαιριστές: Παναγιώτης Σκούτας, 24 ετών που αγωνίζεται ως winger (πλάγιος μέσος) και προηγούμενη ομάδα τον Παναιγιάλειο, ο Νίκος Καφεντζής 22 ετών που αγωνίζεται ως left back (αριστερό μπάκ) και την χρονιά που πέρασε ήταν παίκτης του ΠΑΟ Βάρδας, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί και στον Παναιγιάλειο, ο Νίκος Νικολογιάννης 24 ετών που αγωνίζεται ως

central midfielder (κεντρικός μέσος) και την χρονιά που πέρασε ήταν παίκτης της Αναγέννησης Στάνου ένώ έχει αγωνιστεί και με την ομάδα του Αμφίλοχου.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα και ευχόμαστε να προσφέρουν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους.

Η διοίκηση της ομάδας είναι κοντά σε αρκετούς ακόμη νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες ανακοινώσεις.


Περισσότερα:

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: