Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Παραστάσεις Σύγχρονου Χορού στην Αμαλιάδα
Παραστάσεις Σύγχρονου Χορού στην Αμαλιάδα

Παραστάσεις Σύγχρονου Χορού στην Αμαλιάδα

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τη βραβευμένη ομάδα χορού του Γιάννη Αντωνίου «KUNST-STOFF productions» θα έχουν στα μέσα Μαρτίου οι πολίτες της Ήλιδας, αφού ύστερα από πρωτοβουλία του δήμου φιλοξενείτε στον Πολυχώρο Πολιτισμού της Αμαλιάδας από 11 έως και 17 Μαρτίου μια σειρά εκδηλώσεων βασισμένες στη διεθνή σύγχρονη παράσταση χορού της ομάδας «act of listening» (το άκουσμα ως πράξη).

Πρόκειται για μια διεθνή παράσταση χορού στην οποία συμπράττουν δύο Έλληνες καταξιωμένοι χορογράφοι/χορευτές, οι Γιάννης Αντωνίου και Τατιάνα Λοβέρδου, με την πρωτοπόρο Ισπανίδα χορογράφο/χορεύτρια Jone San Martin. Στο πλάι τους πέντε ταλαντούχοι χορευτές, απόφοιτοι επαγγελματικών σχολών, όπως το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί με τον Γιάννη Αντωνίου στο μπαλέτο «Καρυοθραύστης» για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, συμπληρώνουν την ομάδα και καταπιάνονται με σύγχρονες και καινοτόμες χορευτικές διαδικασίες, που τους προκαλεί εκτός από πλούσια χορευτική τεχνική να επιδείξουν και κινητική ιδιοφυία.

Πρόκειται για ένα άκρως σύγχρονο και καινοτόμο χορευτικό έργο, που δημιουργεί γέφυρες, που ενώνει διαφορετικές καλλιτεχνικές ταυτότητες, διεθνείς, αλλά και τοπικές με τη σύμπραξη καλλιτεχνών από την Ισπανία και την Ελλάδα.

ert

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: