Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
ΠΑΣΟΚ για καταδίκη Παππά: Εκτεθειμένος ο Τσίπρας για τον στενότερο συνεργάτη του
ΠΑΣΟΚ για καταδίκη Παππά: Εκτεθειμένος ο Τσίπρας για τον στενότερο συνεργάτη του | Ειδήσεις

ΠΑΣΟΚ για καταδίκη Παππά: Εκτεθειμένος ο Τσίπρας για τον στενότερο συνεργάτη του


Ερωτήματα εξέφρασε από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όσον αφορά στην καταδικαστική απόφαση για τον Νίκο Παππά, υποστηρίζοντας ξεκάθαρα πως βρίσκεται εκτεθειμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Ερωτήματα προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θέτει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος με αφορμή την καταδίκη του πρώην υπουργού Νίκου Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο. Με ανακοίνωσή του αναφέρει πως: Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ζητήσαμε εξαρχής να τηρηθούν απόλυτα όροι διαφάνειας και νομιμότητας σύμφωνα με το Σύνταγμα.

Αντιθέτως, η τότε Κυβέρνηση με την αντισυνταγματική διαδικασία, που ακολούθησε, επέλεξε τα παιχνίδια παρασκηνίου για να μοιράσει άδειες σε φιλικούς επιχειρηματίες.

Σήμερα η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε. Το ειδικό δικαστήριο καταδίκασε ομόφωνα τον πρώην υπουργό και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππά, και τον φίλα προσκείμενο στην τότε Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ επιχειρηματία, Χ. Καλογρίτσα, για παρεμβάσεις στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Ο ομόφωνα καταδικασμένος Νίκος Παππάς είναι ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και ως εκ τούτου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτεθειμένος για την κάλυψη που του παρείχε.

Αναρωτιόμαστε: Τι θα πει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ;

Θα βγάλει άραγε ανακοίνωση όπως έκανε προ ημερών πανηγυρίζοντας για την εισαγγελική πρόταση, μιας και παγίως η αξιωματική αντιπολίτευση βλέπει τη Δικαιοσύνη αλά καρτ, όπως έπραξε στο παρελθόν και με τις ανεξάρτητες αρχές;

Ή θα παραδεχτεί και σήμερα «ότι υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας»;

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: