Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: Ανοικτή για νοσηλείες η Παιδοψυχιατρική Κλινική – Καταγράφονται τα προβλήματα από Φ. Γουρζή
Πάτρα: Ανοικτή για νοσηλείες η Παιδοψυχιατρική Κλινική - Καταγράφονται τα προβλήματα από Φ. Γουρζή | Ειδησεις

Πάτρα: Ανοικτή για νοσηλείες η Παιδοψυχιατρική Κλινική – Καταγράφονται τα προβλήματα από Φ. Γουρζή


Ξεκίνησε από το Σάββατο η νοσηλεία περιστατικών στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του Καραμανδανείου. Ωστόσο απομένουν να γίνουν μια σειρά από παρεμβάσεις ώστε να ομαλοποιηθεί η πλήρης λειτουργία της.

Προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει συνεργασία του νέου επιστημονικά υπεύθυνου της Κλινικής, καθηγητή Ψυχιατρικής, Φίλιππου Γουρζή, του διοικητή του νοσοκομείου, Παύλου Αθανασόπουλου, και του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη.

«Ο κ. Γουρζής κατέγραψε και καταγράφει τυχόν προβλήματα που υπάρχουν και θα μας κάνει σχετικές προτάσεις για την επίλυσή τους κι εμείς από την πλευρά μας θα πράξουμε αυτό που πρέπει ώστε να μην προκύψει ξανά πρόβλημα» μας είπε ο κ. Καρβέλης.

Μιλώντας στην «Π» ο καθηγητής ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι ανέφικτη η λειτουργία της. Υπάρχουν ορισμένα προβλήματα γραφειοκρατικά και άλλα τα οποία όμως δεν διαφέρουν από αυτά που συναντάμε σε κάθε νέα κλινική. Τονίζω και πάλι ότι είναι καθοριστική η συνεργασία όλων και σε όλα τα επίπεδα».

Οπως έγραψε η «Π» στις προτεραιότητες του κ. Γουρζή, πέραν της συνεννόησης και συνεργασίας με το προσωπικό που τη στελεχώνει, είναι «η διασυνδετική κάλυψη από άλλες ειδικότητες. Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα της συνεχούς κάλυψης. Αυτό πρέπει να διευθετηθεί άμεσα διότι ένα περιστατικό δεν είναι καθαρά μόνο ψυχιατρικό. Οπως και οι άλλες ειδικότητες καλούν εμάς για κάποια εκτίμηση έτσι κι εμείς καλούμε τις άλλες ειδικότητες για εκτίμηση. Σε αυτό το θέμα πρέπει να βρούμε μία λύση και θα το συζητήσουμε και με τον διοικητή του νοσοκομείου και τον διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας».

Τέλος σε εξέλιξη βρίσκεται ο έλεγχος των γιατρών που πήραν μαζικά αναρρωτικά άδεια αλλά και των γιατρών που τις χορήγησαν μετά από σχετικό αίτημα του κ. Καρβέλη στις εισαγγελικές αρχές.

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: