Ηλειακά Νέα - Νέα & Ειδήσεις από την Ηλεία,Πύργος,Ήλιδα,Ζαχάρω,Ολυμπία.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Πάτρα: Από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για 180 προσλήψεις στο Δήμο | Ειδησεις
Πάτρα: Από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για 180 προσλήψεις στο Δήμο

Πάτρα: Από σήμερα η υποβολή αιτήσεων για 180 προσλήψεις στο Δήμο | Ειδησεις


Από σήμερα το πρωί ξεκινά να δέχεται ο Δήμος Πατρέων αιτήσεις ενδιαφερομένων για την πρόσληψη 180 ατόμων για τον καθαρισμό των σχολικών κτιρίων της πόλης. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, ο Δήμος θα προσλάβει με σύμβαση ορισμένου χρόνου συνολικά 180 άτομα για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων.

Με επιστολή του μέσα στον Μάιο, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης είχε ζητήσει από την κυβέρνηση την έγκριση και χρηματοδότηση 215 θέσεων σχολικών καθαριστριών πλήρους ωραρίου, κάτι που όπως φαίνεται δεν έγινε δεκτό.

ΣΥΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Πατρέων, Πλ. Γεωργίου Α΄ 15-17 (ισόγειο), Τ.Κ.26221- Ν. Αχαΐας, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διαχ/σης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κας Βασιλικής Κοτσάλου (τηλ. επικοινωνίας: 2613-610291, 235).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η προθεσμία υποβολής τον αιτήσεων είναι δέκα εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από σήμερα (Δευτέρα 1η Αυγούστου) έως και την Παρασκευή 12 Αυγούστου.

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ
Για τη βαθμολόγηση των υποψηφίων λαμβάνονται υπόψη η εμπειρία, το αν είναι πολύτεκνοι ή τρίτεκνοι, ο αριθμός των ανήλικων τέκνων, αν ο υποψήφιος είναι μονογονέας ή παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, αν υπάρχει αναπηρία γονέα, τέκνου, αδελφού ή συζύγου και η ηλικία (οι άνω των 50 ετών λαμβάνουν περισσότερα μόρια).

ΗΛEKΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ

Μετά την κατάρτιση των πινάκων, η υπηρεσία θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε δέκα (10) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος επί της οδού Παντανάσσης 30 ισόγειο και στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του Δήμου. Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο εργάσιμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: